ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.25 του Μουρ και το 3.30 του Ντόβμπικ

Ο Ντόβμπικ σκοράρει στο Σουηδία - Ουκρανία για τη φάση των 16 του Euro 2020
Ο Ντόβμπικ σκοράρει στο Σουηδία - Ουκρανία για τη φάση των 16 του Euro 2020 © 2021 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK, POOL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ουαλία - Αρμενία και Βόρεια Μακεδονία - Ουκρανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Στον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Euro 2024, τις δύο πρώτες θέσεις αναμένεται να διεκδικήσουν η Κροατία, η Ουαλία και η Τουρκία. Οι Βρετανοί ξεκίνησαν θετικά την πορεία τους το Μάρτιο, αφού πήραν ισοπαλία 1-1 στην Κροατία, ισοφαρίζοντας στο 90+3' και εν συνεχεία λύγισαν με 1-0 τη Λετονία στο Κάρντιφ.

Απόψε, η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ φιλοξενεί την Αρμενία και ασφαλώς έχει ως στόχο μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης (21:45 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Άλλωστε, η Αρμενία διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού είναι εννιά σερί ματς, φιλικά και επίσημα χωρίς νίκη (0-2-7).

Αν απομονώσουμε μόνο τα επίσημα παιχνίδια της, στα τελευταία δέκα έχει ρεκόρ 1-0-9, κερδίζοντας μόνο την Ιρλανδία. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμος ο εμβληματικός Χένρικχ Μκχιταριάν (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αρμενίας με 32 γκολ), καθώς έχει αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα.

Και η Ουαλία βέβαια, βρίσκεται πια στη μετά-Μπέιλ εποχή, ωστόσο παραμένει ένα ανταγωνιστικό και συμπαγές σύνολο. Μάλιστα, σε σύγκριση με τον Μάρτιο, επέστρεψαν στην αποστολή ο ανερχόμενος σταρ Μπρέναν Τζόνσον (Νότιγχαμ) και ο πολύπειρος μπακ/στόπερ Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ).

Ο άσος λοιπόν, είναι λογικά καθαρό φαβορί στο 1.40. Στοιχηματικά πάντως, συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Κίφερ Μουρ. Κλασικός θηριώδης target man περιοχής, ό,τι πρέπει για παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Αρμενία, όπου η Ουαλία θα πρέπει να επιτεθεί και να ανοίξει μία κλειστή άμυνα. Ο άσος της Μπόρνμουθ ήταν καθοριστικός κόντρα στη Λετονία τον Μάρτιο, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ με κεφαλιά. Επίσης, είχε σκοράρει δύο τέρματα στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ, ενώ είχε βρει δίχτυα και κόντρα στο Βέλγιο, στο Nations League. Στο 2.25 να σκοράρει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άλλο ένα ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα μπορεί να προκύψει από το κρίσιμο ματς της Βόρειας Μακεδονίας με την Ουκρανία, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού ομίλου (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Εδώ, στο ίδιο γκρουπ μετέχουν επίσης η Αγγλία και η Ιταλία, επομένως αυτόματα το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα “δείξει” ποια από τις δύο θα έχει ελπίδες να κοντράρει τα δύο μεγάλα ονόματα του γκρουπ.

Η Ουκρανία έχασε τον Μάρτιο με 2-0 στην Αγγλία, ωστόσο στο τελευταίο της φιλικό με τη Γερμανία, ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική και πήρε ισοπαλία 3-3, μέσα στη Βρέμη. Μάλιστα, θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει, αφού προηγήθηκε με 3-1, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Στο παιχνίδι με τη Γερμανία έκανε το ντεμπούτο του, στον πάγκο της εθνικής Ουκρανίας, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και απόψε θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά την ομάδα σε επίσημο ματς. Τη Δευτέρα, επέλεξε ένα άκρως επιθετικό σχήμα, με τους Γιαρμολένκο, Μούντρικ, Τσιγκάνκοφ και Ντόβμπικ στην ίδια ενδεκάδα.

Ο τελευταίος αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ του ουκρανικού πρωταθλήματος, σημειώνοντας 24 γκολ με τη φανέλα της Ντνίπρο-1, η οποία τερμάτισε δεύτερη και είναι η μία από τις δύο υποψήφιες αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League!

Ο Ντόβμπικ έχει σημειώσει έξι γκολ σε 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, μεταξύ αυτών και το νικητήριο στη δραματική πρόκριση επί της Σουηδίας, στην παράταση, στο Euro 2020, όταν η Ουκρανία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Στο 3.30 να βρει δίχτυα απόψε ο 25χρονος στράικερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία – Αρμενία: Μουρ Anytime (απόδοση 2.25), 21:45
  • Βόρεια Μακεδονία – Ουκρανία: Ντόβμπικ Anytime (απόδοση 3.30), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ