ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.40 στην πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το τελευταίο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού πριν το κρίσιμο πρώτο ματς με την Ντνίπρο-1.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το έβδομο και πιο σημαντικό του φιλικό (18/7, 21:00, COSMOTESPORTS 1HD, LIVE στο SPORT24). Το παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στη Λεωφόρο, ουσιαστικά αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των πράσινων εν όψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της νέας σεζόν, κόντρα στην Ντνίπρο-1, την ερχόμενη Τρίτη (25/7), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Υπενθυμίζεται, ότι το παιχνίδι με τη δευτεραθλήτρια Ουκρανίας, θα διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας στο Κόζιτσε της Σλοβακίας. Την ίδια έδρα χρησιμοποίησε και την περσινή σεζόν η Ντνίπρο-1.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά στην Αυστρία, ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε επί ελληνικού εδάφους, έμεινε στο 1-1 με την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Βέβαια, στα συγκεκριμένα παιχνίδια τα αποτελέσματα δεν έχουν την παραμικρή σημασία.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ασφαλώς να κλείσει νικηφόρα τις φιλικές του αναμετρήσεις, προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Σλοβακία. Ούτως ή άλλως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται σε μεγάλο βαθμό απόψε να... προβάρει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην Ντνίπρο-1.

Δεν αποκλείεται φυσικά να κρατήσει κάποια από τα χαρτιά του κλειστά, όμως είναι προφανές πως κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο από τη La Liga, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει την ετοιμότητα της σύνθεσης που σκέφτεται να παρατάξει και την ερχόμενη Τρίτη.

Πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός

Στον αντίποδα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι το πρώτο φιλικό της Βαγιεκάνο. Σημειώνεται, ότι ρίχνεται στη μάχη του ισπανικού πρωταθλήματος στις 11 Αυγούστου και μέχρι τότε δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού πέρυσι τερμάτισε στην 11η θέση.

Η Ράγιο βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, καθώς αποχώρησε από τον πάγκο της ο Αντονι Ιραόλα, ο οποίος ανέλαβε την Μπόρνμουθ. Στη θέση του ήρθε ο 45χρονος Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ, που έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, στην Έλτσε, την Χιρόνα και την Ουέσκα.

Προς το παρόν, ο μαδριλένικος σύλλογος έχει αποκτήσει μόνο τον αριστερό μπακ Εσπίνο (Κάδιθ) και τον στόπερ Ερνάντες (Οσάσουνα), αμφότερους με ελεύθερη μεταγραφή. Στον αντίποδα, παραχώρησε στη Ρεάλ με 5 εκατομμύρια ευρώ τον 23χρονο Φραν Γκαρσία, που έκανε σούπερ σεζόν πέρυσι, ενώ έφυγαν επίσης ο στόπερ Κατένα (Οσασούνα) και ο χαφ Κομεσάνια (Βιγιαρεάλ).

Από το υπάρχον ρόστερ ξεχωρίζουν ασφαλώς ο αρχηγός Οσκαρ Τρέχο, ο... πολύς Ρανταμέλ Φαλκάο και ο ποιοτικός φορ Ραούλ Ντε Τομάς. Την περσινή σεζόν πάντως, διακρίθηκαν κυρίως ο εξτρέμ Ισι Παλαθόν (9 γκολ, 5 ασίστ), ο νεαρός φορ Σέρχιο Καμέγιο (7 γκολ, 5 ασίστ) και ο αριστερός εξτρέμ Αλφαρο Γκαρσία (5 γκολ, 5 ασίστ).

Οι μπουκ είναι λογικό ότι δίνουν καθαρό φαβορί τον Παναθηναϊκό, οριακά πάνω από το 1.70. Οι πράσινοι έχουν φουλάρει τις μηχανές τους εν όψει Ντνίπρο-1, ενώ η Βαγιεκάνο βρίσκεται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της. Μαζί με Under 3,5, στη λογική ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πάντα σοβαρή και συμπαγής αμυντικά, ο άσος ανεβαίνει ακόμη και στο 2.40.

Εξάλλου, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο καύσωνας που πλήττει την Αθήνα τις τελευταίες μέρες δύσκολα θα επιτρέψει να διεξαχθεί παιχνίδι υψηλού ρυθμού. Ούτως ή άλλως, οι δύο προπονητές αναμένεται να προβούν σε αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια του 90λεπτου και ειδικά στον Παναθηναϊκό, μετά από ένα σημείο, ίσως κοιτάξουν περισσότερο να μην υπάρξει καμία ανεπιθύμητη απώλεια λόγω τραυματισμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.40), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ