ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 3.85 του Τάσου Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας © 2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση για το τουρκικό ντέρμπι ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι της πρωταθλήτριας Τράμπζονσπορ απέναντι στην πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (18:00 Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες επέστρεψαν στη δράση με παιχνίδια για τη φάση των "32" στο κύπελλο Τουρκίας, μετά από 40 ημέρες διακοπής, λόγω του Μουντιάλ, . Η Τράμπζονσπορ επικράτησε άνετα με 3-0 της Σάμσουνσπορ (Β' Τουρκίας) και η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 3-0 την προτελευταία της τουρκικής Σούπερ Λιγκ, Ιστανμπούλσπορ.

Η Τράμπζον, του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, έτρεξε ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (3-4-0) από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, όπου έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Σήμερα, το ντέρμπι με τη Φενέρ είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τους πρωταθλητές, διότι αν το πάρουν θα μειώσουν τη διαφορά τους στους 3 βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους οδηγεί την κούρσα με απολογισμό 9-2-2 και θεωρείται φέτος το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μπροστά από Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας, Μπασάκσεχιρ και φυσικά την Τράμπζονσπορ. Πριν τη διακοπή είχε τρέξει ένα εντυπωσιακό σερί με επτά νίκες και μία ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, ωστόσο στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα, υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από την Γκιρεσούνσπορ με 2-1.

Οι μπουκ δίνουν ελαφρώς το προβάδισμα στη Φενέρ, προσφέροντας το διπλό στο 2.40-2.45, ενώ ο άσος παίζει κατά μέσο όρο στο 2.90. Και από το σετ βέβαια καταλαβαίνουμε, ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές και ουσιαστικά μιλάμε για τριπλή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πρώτη σκέψη λοιπόν, είναι το Goal/Goal στο 1.75, δεδομένου ότι έχουμε μία κόντρα ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Η Φενέρ αναμένεται να παίξει με επιθετικό δίδυμο τους μουντιαλικούς Ένερ Βαλέντσια και Μίτσι Μπατσουαγί, που έχουν 13 και 5 γκολ αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, πέρα από τον Μπακασέτα, διαθέτουν εξαιρετικές επιλογές μεσοεπιθετικά, όπως ο Τρεζεγκέ, ο Μπάρντι, ο Βίσκα και ο Χάμσικ.

Το πιο σημαντικό ωστόσο, για να πάμε στο αμφίσκορο, είναι ότι και οι δύο ομάδες αναμένεται να κυνηγήσουν τη νίκη. Η Τράμπζον για να ψαλιδίσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις, η Φενέρ για να διατηρηθεί στην κορυφή, αφού νιώθει "καυτή" την ανάσα της Γαλατά στο -2.

Σημειώνεται εξάλλου, ότι η Φενέρ σκοράρει στην Τραπεζούντα επτά σερί σεζόν και στις τελευταίες πέντε, επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο τέσσερις φορές. Πέρυσι για παράδειγμα, είχε κερδίσει η Τράμπζον με 3-1.

Από εκεί και πέρα, έχει λογική να ποντάρουμε στο anytime του Μπακασέτα, καθώς προσφέρεται στο εξαιρετικό 3.85. Ο ηγέτης της Τράμπζον και της εθνικής μας ομάδας, έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν τέσσερα γκολ στην τουρκική Σούπερ Λιγκ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, μαζί με τον Τρεζεγκέ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ σκόραρε επίσης στα τρία από τα έξι παιχνίδια των πρωταθλητών Τουρκίας στους ομίλους του Europa League, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδήγησε την εθνική μας στην πρώτη θέση του ομίλου της, στο Nations League, με τρία τέρματα. Επίσης, πέτυχε άλλα δύο, στα τελευταία φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Τέλος, ο Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην περσινή εντός έδρας νίκη της Τράμπζον κόντρα στη Φενέρ, αφού είχε πετύχει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Οποιος θέλει να ρισκάρει το anytime του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας σε combo με το Goal/Goal, η απόδοση φτάνει το 4.75!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε, 18:00

  • Goal/Goal (απόδοση 1.75)
  • Μπακασέτας anytime (απόδοση 3.85)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ