BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το τάιμινγκ στο 1.92

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το τάιμινγκ στο 1.92
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ένα σημείο σε απόδοση που διπλασιάζει προτείνει το Betmarket.gr από το πρωτάθλημα της Championship και τον αγών Πλίμουθ – Λούτον.

Γεμάτη δράση είναι η σημερινή ημέρα και πολλές οι επιλογές για στοιχηματισμό. Το Betmarket έχει ξεχωρίσει μία Value επιλογή από τη Championship και το παιχνίδι της Πλίμουθ κόντρα στη Λούτον, σε απόδοση που σχεδόν διπλασιάζει.

Προγνωστικά: Πλίμουθ – Λούτον

Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Championship με την Πλίμουθ να υποδέχεται τη Λούτον, σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς, όπου οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη.

Μόλις μία νίκη έχουν πανηγυρίσει οι γηπεδούχοι μέσα στη σεζόν, η οποία ήρθε κόντρα στην Σάντερλαντ με σκορ 3-2. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Στόχος της στη σεζόν που διανύουμε είναι ξεκάθαρα η παραμονή, άλλωστε δεν έχει και το ρόστερ για να υποστηρίξει κάτι παραπάνω. Από τα τελευταία 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα τα 3 ήταν Goal/Goal.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, η Λούτον παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έκανε βρίσκεται μόλις στην 15η θέση με 7 βαθμούς και ρεκόρ 2-1-3. Η ομάδα του Έντουαρντς έκανε μία πολύ κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, καθώς δεν κέρδισε κανένα ματς από τα 4 πρώτα, στα οποία μάλιστα είχε 3 ήττες. Βέβαια, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έκανε καλύτερες εμφανίσεις, πήρε νίκες και προσπαθεί να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, καθώς ο στόχος της ανόδου είναι ξεκάθαρος.

Όσο αφορά τα προγνωστικά, θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1,92. Η Λούτον πήρε ψυχολογία μετά τις δύο νίκες, έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη γιατί έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και είναι καλύτερη ομάδα από τη Πλίμουθ. Εάν η ομάδα του Έντουαρντς παρουσιαστεί σοβαρή και σε καλή μέρα τότε θα πάρει και τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλίμουθ – Λούτον: 2 (απόδοση 1.92), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ