BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με υπομονή στο Γαλλία – Ιταλία για το 1.90

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο Euro 2024
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο Euro 2024 © 2024 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Από τη ματσάρα Γαλλία – Ιταλία προέρχεται η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζεται η δράση λοιπόν στο Nations League και το Betmarket ασχολείται με το πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς το Γαλλία - Ιταλία.

Προγνωστικά (6/9/24): Γαλλία – Ιταλία

1η αγωνιστική του 2ου ομίλου για τη League A του Nations League.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το Euro στη Γαλλία. Ναι μεν έφτασε έως και τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, αλλά από την άλλη η εικόνα των τρικολόρ προβλημάτισε έντονα. Δυσκολεύτηκε να περάσει τον όμιλο (Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία), ενώ τις περισσότερες φορές που σκόραρε ήταν από αυτογκόλ. Σε κακή κατάσταση ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αγωνιζόταν και με την προστατευτική μάσκα, λόγω του τραυματισμού του στη μύτη.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής, καθώς οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών είναι ακόμα νωπές. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της Γαλλίας. Ενδεικτικά, τραυματίες είναι οι Τσουαμενί και Καμαβινγκά, ενώ ο Ζιρού αποσύρθηκε από την εθνική.

Μόνο ως απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Ιταλίας στο Euro. Η Σκουάντρα Ατζούρα χρειάστηκε buzzer beater γκολ κόντρα στην Κροατία την τελευταία αγωνιστική για να περάσει από τον όμιλο. Στη συνέχεια όμως, στη φάση των 16 έχασε εύκολα με 2-0 από την Ελβετία και αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Παρά την πολύ κακή πορεία ζήτημα απομάκρυνσης του Σπαλέτι δεν τέθηκε.

Ο Ιταλός κόουτς φαίνεται πάντως να είναι συνειδητοποιημένος, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στη συνέντευξη Τύπου. Επιστροφή της παραδοσιακής ιταλικής τριάδας στην άμυνα και μία πιο σφιχτή παρουσία εντός των τεσσάρων γραμμών. Πάρα πολλές οι αλλαγές και στα πρόσωπα, κάτι που φαίνεται κι από τις κλήσεις.

Με βάση λοιπόν την εικόνα των δύο ομάδων από το Euro αλλά και το γεγονός ότι αμφότερες έχουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα θα πάμε κινηθούμε στην αγορά των γκολ. Περιμένουμε ένα ματς το οποίο δεν θα έχει ρυθμό με τις δύο ομάδες να δίνουν βάση κατά κύριο λόγο στην άμυνα. Η επιλογή μας είναι το Under 2,5 σε απόδοση 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 6/9, 21:45 Γαλλία – Ιταλία: Under 2,5 (απόδοση 1.90)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ