FREETIPS247

Προγνωστικά Στοιχήματος: MEGA παρολί από Champions League σε απόδοση 21.00

Portuguese soccer coach Jose Mourinho takes photographs with supporters during his official presentation as Turkish's Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo)
Portuguese soccer coach Jose Mourinho takes photographs with supporters during his official presentation as Turkish's Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo) AP PHOTO

Το Freetips247.com αναλύει και προτείνει τέσσερα παιχνίδια από το Champions League σε απόδοση 21.00

Ξεκινώντας με το ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να φαντάζει φαβορί στο ζευγάρι και στα χαρτιά, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι τόσο εύκολα για τους Κύπριους. Κι αυτό διότι η Πετροκούμπ είναι μια σκληρή ομάδα που δύσκολα χάνει. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι είναι αήττητη στα τελευταία 29 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ακόμα και στα εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, μετρώντας 16 ματς χωρίς ήττα.

Πάντως πρόκειται για δύο ομάδες που δεν σκοράρουν γκολ με το τσουβάλι. Ο ΑΠΟΕΛ μετράει στην έδρα του έξι σερί Under 2.5 ενώ η Πετροκούμπ προέρχεται από δύο συνεχόμενα Under 2.5. Θεωρούμε όμως πως η αποψινή φιλοξενούμενη μπορεί να κάνει τη ζημιά και γι' αυτό ποντάρουμε στο 2Χ σε απόδοση 2.42.

Λουγκάνο εναντίον Φενέρμπαχτσε. Δυνατό ζευγάρι έβγαλε η κλήρωση μιας και Λουγκάνο και Φενέρμπαχτσε θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους με φόντο την πρόκριση. Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ, η Λουγκάνο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της Λουγκάνο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Προτιμότερο είναι να πάμε με τα γκολ μιας και δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι οι στοιχηματικές δίνουν τον πρώτο λόγο στη Φενέρ. Κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Προχωράμε στο Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν. Σε αυτό το ζευγάρι και συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι, η Ντιναμό Κιέβου φαίνεται πως έχει, βάσει αποδόσεων το πάνω χέρι για να κατακτήσει τη νίκη ενόψει της ρεβάνς. Αλλωστε, η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Θα επιλέξουμε τον 1 και θα τον συνδυάσουμε μάλιστα με το Over 1.5 μιας και στο παρελθόν στις δύο αναμετρήσεις που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες το σκορ είχε ξεφύγει. Οπότε 1 & Over 1.5 στο 2.05.

Συνεχίζουμε την ανάλυση με το Μάλμε – Κλάσβικ, η οποία έχει ήδη δύο παιχνίδια στα πόδια της, αφού νωρίτερα κατάφερε να αποκλείσει τη Ντίφερντανζ με συνολικό σκορ 2-0. Από την άλλη και η Μάλμε βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα μιας και το πρωτάθλημα στην Σουηδία έχει ξεκινήσει και βρίσκεται στην 16η αγωνιστική. Οπότε η Μάλμε φαίνεται να είναι πιο έτοιμη για την αποψινή αναμέτρηση. Άλλωστε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Θα κρατήσουμε το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.42.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • ΑΠΟΕΛ vs Πετροκούμπ 2X (απόδοση 2.42), 20:00

  • Λουγκάνο vs Φενέρμπαχτσε Over 2.5 (απόδοση 1.75), 21:30

  • Ντιναμό Κιέβου vs Παρτιζάν 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.05), 21:00

  • Μάλμε vs Κλάσβικ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.42), 20:00

Απόδοση τετράδας: 21.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ