BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλη γκάμα από την Ευρώπη

Ο Ντιμπάλα με τη Ρόμα
Ο Ντιμπάλα με τη Ρόμα © 2024 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Προτάσεις έως και το 2.60 έχει ξεχωρίσει το Betmarket από τα σημερινά παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι Κυριακές γεμάτες ποδόσφαιρο επέστρεψαν και μαζί το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το μενού είναι γεμάτο με επιλογές από όλη την Ευρώπη και το Betmarket σας προτείνει 4 σημεία.

Φιορεντίνα - Βενέτσια

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε προβληματικά τη σεζόν. “Μπάζει νερά” στην άμυνα, και τη ζορίζει σίγουρα πως πρέπει να διαχειριστεί δύο διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήρθε ισόπαλη με την Πάρμα (1-1) χωρίς ν εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, δεχόμενη 1.81 xGoals. Ακολούθησε η ευρωπαϊκή μάχη με την Ακαδημία Πούσκας, εκεί όπου έκανε τα εύκολα δύσκολα, διότι δέχθηκε τρία τέρματα κι έτσι με το τελικό 3-3 είναι αναγκασμένη να έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό.

Φάνηκε στην πρεμιέρα πως η Βενέτσια δεν είναι έτοιμη ακόμα για τη Serie A, αλλά έχει δυνατότητες. Μπορεί να κατάφερε να προηγηθεί νωρίς (3') κόντρα στη Λάτσιο, όμως δέχθηκε την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στην επανάληψη δέχθηκε ακόμη ένα γκολ και διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Περιμένουμε γκολ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού και οι δύο ομάδες είναι καλές επιθετικά και αδύναμες αμυντικά. Επομένως, πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2,60.

Μαρσέιγ - Ρεμς

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Μαρσέιγ που στην πρεμιέρα, πέρασε από την έδρα της Μπρεστ με το εμφατικό 5-1, ενώ σήμερα παίζει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Η εποχή Ντε Τζέρμπι ξεκίνησε για τα καλά, με τον Ιταλό τεχνικό να είναι αρκετά επιδραστικός από την αρχή.

Αντίπαλος σήμερα είναι η Ρεμς, που ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τη Λιλ στην πρεμιέρα. Βέβαια, έμεινε με 10 παίκτες από το 15' και βάσει εμφάνισης το 0-2 την κολακεύει. Δημιούργησε μόλις 0.06 xGoals, δέχθηκε 1.66 xGoals, ενώ η κατοχή ήταν 29%-71%.

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναμένεται να κυριαρχήσουν στην αναμέτρηση. Ποντάρουμε λοιπόν στο μίνι combo 1 & Over 1.5, σε απόδοση 1,80.

Νάπολι - Μπολόνια

Στην αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μπολόνια οι αποδόσεις μοιάζουν να είναι λίγο... λάθος.

Η Νάπολι αν κι έφερε τον Κόντε για τον πάγκο, δεν έχει ενισχυθεί ακόμη μεταγραφικά κι αυτό έφερε γκρίνια. Στην πρεμιέρα, έμεινε πιστή στο πλάνο της για ένα ημίχρονο και κατάφερε να κυριαρχήσει, μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία. Στην επανάληψη όμως, όλα πήγαν λάθος, αναγκάστηκε να ρισκάρει, με αποτέλεσμα να αφήσει κενά και να ηττηθεί στο τέλος με 3-0.

Σήμερα, υποδέχεται τη Μπολόνια. Ο Ιταλιάνο ήρθε, η ομάδα αλλάζει πλάνο, όμως η μετάβαση γίνεται με σωστό τρόπο. Στην πρεμιέρα, ήταν πολύ καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Ουντινέζε (1-1). Είχε 3.11 xGoals, 74% κατοχή και δημιούργησε συνολικά 22 ευκαιρίες για γκολ.

Οι αποδόσεις για το σημερινό ματς δίνουν ως γκραν φαβορί τους Ναπολιτάνους. Οι δύο ομάδες είναι στα ίδια επίπεδα ποιοτικά, αμφότερες τη νέα σεζόν ξεκίνησαν με νέα δεδομένα, όμως οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ καλύτερη εικόνα. Επομένως, αξίζει να ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο Χ2 σε απόδοση 1,93.

Ρόμα - Έμπολι

Ο Ντιμπάλα πήρε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθεί τα πετροδόλαρα και παραμένει στη Ρόμα. Αυτή του η απόφαση έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, με τον Αργεντινό να καλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο. Ο Ντε Ρόσι τον υπολογίζει για βασικό και η τριάδα Ντιμπάλα, Σούλε, Ντόβμπικ είναι έτοιμη για δράση. Η Έμπολι, διαθέτει ένα σχετικά άπειρο σύνολο και θα παλέψει την παραμονή της.

Υπάρχει αξία στην επιλογή να σκοράρει ο Ντιμπάλα, σε απόδοση 2,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 19:30, Φιορεντίνα - Βενέτσια: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.60)
  • 21:45, Μαρσέιγ - Ρεμς: 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.80)
  • 21:45, Νάπολι - Μπολόνια: Χ2 (απόδοση 1.93)
  • 21:45, Ρόμα - Έμπολι: Να σκοράρει ο Ντιμπάλα (απόδοση 2.50)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ