BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μεξικάνικα Goal/Goal στο 2.85

Tigres' Andre Pierre-Gignac reacts during a Mexican soccer league match against Cruz Azul, in Mexico City, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Tigres' Andre Pierre-Gignac reacts during a Mexican soccer league match against Cruz Azul, in Mexico City, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Δράση έχουμε στο Μεξικό με την εμβόλιμη αγωνιστική να είναι σε εξέλιξη και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Σε πλήρη δράση βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Apertura στο Μεξικό και ήδη έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μάλιστα, αυτό το διήμερο έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική με το ματς ανάμεσα στην Τίγκρες και την Κλαμπ Αμέρικα να ξεχωρίζει. Ας δούμε όμως τα σημερινά προγνωστικά.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Χουάρες με την Πούμας. Οι γηπεδούχοι ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί κόντρα στην Τολούκα (2-3) και αν δεν είχαν τα θέματα τους ανασταλτικά, τότε πιθανότατα θα έπαιρναν αποτέλεσμα. Δυστυχώς για αυτούς έχουν μεγάλα κενά στα μετόπισθεν και χρειάζονται χρόνο για να τα διορθώσουν. Η Πούμας από την άλλη, ήταν καλύτερη μεν από τη Σάντος Λαγκούνα (1-1), αλλά πλήρωσε την αστοχία της στην τελική προσπάθεια αλλά και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο (έβρεχε και ασταμάτητα).

Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο Goal/Goal στοιχηματικά. Αμφότερες έχουν σκοράρει στα 4/5 μεταξύ τους ματς στο "Μπενίτο Χουάρες". Τα τρία εξ αυτών ήταν τόσο Over, όσο και Over 3,5! Εμείς θα προτιμήσουμε τη σιγουριά του Goal/Goal. Η γηπεδούχος μετράει 6/8 εντός – εκτός και 5/6 στην έδρα της. Σε αυτή δεχθηκε γκολ στα 18/19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! Όσο για την φιλοξενούμενη, έχει 3/3 μέσα – έξω, ενώ σκόραρε στις 4/5 εξορμήσεις ανεξαρτήτως αντιπάλου και στις 6/7 στη Χουάρες. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Και πάμε τώρα στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, το οποίο δεν είναι άλλο από το Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στις 30/6 στο Campeon de Campeones (2-1 η Αμέρικα). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει γκρίνια στο στρατόπεδο της Τίγκρες, μιας και ο τεχνικός Παούνοβιτς δεν ξεκίνησε με την Άτλας τον σούπερ σταρ Ζινιάκ (μπήκε στο 66’). Στην Αμέρικα πάλι, η ηρεμία επανήλθε μετά το 3-1 επί της Κερετάρο, με δεδομένο πως η ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα από τη Σαν Λουίς την ταρακούνησε λίγο.

Ντέρμπι από αυτά που στα μάτια μας ξεκινούν από το 1-1 και είτε μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα είτε μπορεί να μείνουν σε αυτό το σκορ. Προφανώς, λοιπόν, θα μείνουμε και εδώ στο Goal/Goal. Ένα σημείο που έφεραν στα 7/10 μεταξύ τους ματς στο "Ουνιβερσιτάριο". Επίσης, η Τίγκρες μετράει 12/14 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 6/8 στο σπίτι της. Η Κλαμπ Αμέρικα από την πλευρά της, έχει 13/16 μέσα – έξω και 7/8 μακριά από τη βάση της. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1.73.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χουάρες – Πούμας: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 04:00
  • Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα: Goal/Goal (απόδοση 1.73), 06:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ