TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μια χαρά αουτσάιντερ η Ρουζομπέροκ

Manchester United's Bruno Fernandes, left, challenges for the ball with Sheriff's Moussa Kyabou during the Europa League, group E soccer match between Sheriff Tiraspol and Manchester United at the Zimbru stadium, in Chisinau, Moldova, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Sergei Grits)
Manchester United's Bruno Fernandes, left, challenges for the ball with Sheriff's Moussa Kyabou during the Europa League, group E soccer match between Sheriff Tiraspol and Manchester United at the Zimbru stadium, in Chisinau, Moldova, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει μία δυάδα από τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Αφήνουμε πίσω τα προκριματικά του Champions League και συνεχίζουμε με αυτά του Europa League, κάνοντας αρχή από την αναμέτρηση της Τομπόλ Κοστανάι κόντρα στην Ρουζομπέροκ. Η φιλοξενούμενη έκανε εξαιρετική δουλειά στη Σλοβακία, συνέτριψε 5-2 τους Καζάκους, ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο γρήγορα πήρε την κατάσταση στα χέρια της, πίεσε πολύ, ήταν εξαιρετική και στις στατικές φάσεις.

Με την εμπειρία της Σέριφ

Η Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν έκανε την έκπληξη στη Μολδαβία, νίκησε 1-0 την Σέριφ και τώρα μπροστά στο κοινό της θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την πρόκριση, κάτι που τη στιγμή της κλήρωσης φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο. Η Σέριφ έχει μεγαλύτερη εμπειρία, έχει περισσότερη ποιότητα, ωστόσο δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ζίρα και στο τέλος, σε μια κόντρα – επίθεση, δέχθηκε και το γκολ που έφερε την ήττα. Είναι υποχρεωμένη να παίξει καλύτερα και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που η Τομπόλ δίνεται ισχυρό φαβορί, κόντρα σε μια ομάδα που της έβαλε πριν μία εβδομάδα 5 γκολ! Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας, η αλλαγή της έδρας δεν μπορεί να καλύψει όλο αυτό το κενό, θεωρώ πως η Ρουζομπέροκ θα βρει χώρους και θα σκοράρει ξανά, θα επιλέξω Χ2 & over 1,5 στο 2.87!

Θα συμφωνήσουμε, η Σέριφ δεν είναι η ίδια ομάδα που έκανε αίσθηση τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και χειρότερη από την Ζίρα. Θεωρώ πως οι Μολδαβοί θα παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι αυτή τη φορά, διαθέτουν την εμπειρία για να γυρίσουν υπέρ τους την κατάσταση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τομπόλ Κοστανάι - Ρουζομπέροκ: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.87), 18:00
  • Ζίρα - Σέριφ: 2 (απόδοση 2.22), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ