BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μίνι combo του 2.27 στη Ligue 1

Nice's Evann Guessand, right, celebrates after scoring during the French League One soccer match between Nice and Marseille at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Nice's Evann Guessand, right, celebrates after scoring during the French League One soccer match between Nice and Marseille at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Μία επιλογή από το γαλλικό πρωτάθλημα έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr σε απόδοση έως και το 2,27.

Επιστροφή στη δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά το ευρωπαϊκό τριήμερο και το Betmarket προτείνει ένα σημείο από τη Ligue 1 και το ματς Νις – Σεντ Ετιέν.

Προγνωστικά (20/9/24): Νις – Σεντ Ετιέν

Μόλις τέσσερις βαθμούς έχει συγκεντρώσει η Νις στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η μοναδική της νίκη στη σεζόν ήταν κόντρα στην Ανζέ (4-1) εκτός έδρας ενώ μετράει και μία ισοπαλία με την Τουλούζ (1-1) εντός έδρας. Από εκεί και πέρα έχει υποστεί ήττες από Οσέρ και Μαρσέιγ. Μπορεί οι παίκτες του Χάις να ηττήθηκαν στη Μασσαλία την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή, καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι σίγουρα είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι όμως, έχουν αποκτήσει ψυχολογία μετά τη νίκη-έκπληξη επί της Λιλ την περασμένη εβδομάδα.

Δεν είναι διαθέσιμοι οι Λαμπόρντ, Μπουνταουί και Σανσόν λόγω τραυματισμών. Επίσης, Τέρεμ Μόφι θα παραμείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2025, με τραυματισμό στον χιαστό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύσκολη ήταν η εκκίνηση της Σεντ Ετιέν στη Ligue 1, αφού γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα δίχως να σκοράρει. Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν, νικώντας τη Λιλ με 1-0 ενός έδρας με το γκολ του Ματιέ Καφαρό.

Ο Νταλ Όλιο ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νίκαια. Βέβαια έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Οι Μπριάνσον, Μποάκιε, Γουατζί, Μπεντάιγκ, Μονκοντουί και Μέικον δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών.

Είμαστε νωρίς στη σεζόν ακόμα, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη από βαθμούς. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη εντός έδρας νίκη, και προέρχονται από καλή εμφάνιση παρά την ήττα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μεν τους πρώτους του βαθμούς αλλά δεν μας έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Ο παράγοντας έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς, στο οποίο περιμένουμε να μην ανοίξει ο ρυθμός. Επομένως, πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,27.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Σεντ Ετιέν: 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.27), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ