BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπάλα παίζει το κίνητρο

Ο Μαξένς Λακρουά με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Λειψία | 16 Ιανουαρίου 2021
Ο Μαξένς Λακρουά με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Λειψία | 16 Ιανουαρίου 2021 @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Δύο επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος του Betmarket.gr, όπου ποντάρουμε με βάση το κίνητρο που έχουν οι ομάδες στο τέλος της σεζόν σε Ιταλία και Γερμανία.

Βρισκόμαστε στο τελευταίο σημείο της σεζόν όπου τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι έτοιμα να ρίξουν αυλαία. Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν μπάλα παίζει το κίνητρο στην πλειονότητα των αγώνων. Με βάση αυτό θα κινηθούμε σήμερα στοιχηματικά, όπου έχουμε ξεχωρίσει το Λέτσε – Αταλάντα και το Βόλφσμπουργκ – Μάιντς.

Λέτσε - Αταλάντα

Η Λέτσε είναι σχεδόν αδιάφορη αφού βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τέσσερις ομάδες από κάτω τις, πριν τη ζώνη του υποβιβασμού, και με δύο αγωνιστικές να απομένουν το θέμα παραμονή έχει τελειώσει. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα (0-2) από την Ουντινέζε. Εντός έδρας, έχει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις (1-2-3) και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε τέσσερις εξ αυτών.

Η Αταλάντα είναι πληγωμένη» καθώς ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου και έχασε έναν από τους στόχους της. Τώρα όμως πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, αφού χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Βρίσκεται στην 5η θέση (με ένα ματς λιγότερο), στο +3 από τη Ρόμα και είναι ξεκάθαρα στο χέρι της να εξασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Champions League. Το θέμα είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα (22/05) έχει τον τελικό του Europa League με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τη νίκη, που θα της δώσει βαθμούς στο πρωτάθλημα αλλά και κυρίως ψυχολογία μετά τον χαμένο τελικό, ψάχνει η Αταλάντα. Από την άλλη, η Λέτσε δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να θεωρηθεί πλέον αδιάφορη. Συνεπώς, θα πάμε στο διπλό που είναι σε απόδοση 1.72.

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς

Σε σχετικά καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Βόλφσμπουργκ. Μπορεί να έχασε στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (2-0) αλλά προερχόταν από σερί 3 συνεχόμενων νικών. Βρίσκεται στην 12η θέση με 37 βαθμούς και είναι αδιάφορη αφού δεν έχει να διεκδικήσει κάτι στην τελευταία αγωνιστική.

Το ακριβώς αντίθετο, ισχύει για τη Μάιντς η οποία μάχεται για την παραμονή της. Η ομάδα του Χένρικσεν είναι στην 15η θέση με 32 πόντους (στο +2 από την Ουνιόν Βερολίνου) και θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Η φόρμα της είναι εξαιρετική αφού τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αγωνιστικών, όπου μετράει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μονόπλευρο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι μιας και οι γηπεδούχοι δεν κυνηγούν κάτι και δεν κινδυνεύουν. Η Μάιντς έχει κάνει πορεία πρωταθλητισμού στα τελευταία οκτώ ματς και κρατά την μοίρα της στα δικά της χέρια. Με ισοπαλία εξασφαλίζει την παραμονή χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Ουνιόν Βερολίνου μιας και υπερτερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 3,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Μάιντς: Χ (απόδοση 3,55). 16:30
  • Λέτσε – Αταλάντα: 2 (απόδοση 1,72), 19:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ