BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπασκετικά μακροχρόνια έως το 11,00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπασκετικά μακροχρόνια έως το 11,00
INTIME

Το τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 τραβά τα περισσότερα βλέμματα και το BetMarket.gr έχει ξεχωρίσει τα καλύτερα μακροχρόνια στοιχήματα.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και ένα από τα αθλήματα που θα μας κρατήσουν περισσότερο συντροφιά είναι το μπάσκετ. Η παρουσία της Εθνικής ομάδας μετά από 16 χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο βοηθούν σε αυτό και έχουμε εντοπίσει τα καλύτερα μακροχρόνια στοιχήματα για το τουρνουά.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη πήγαμε εξαιρετικά, μιας και πέρασαν και οι 6 επιλογές μας αποδόσεις που άγγιξαν ακόμα και το 3,15.

Ξεκινάμε με την Γαλλία και τον Βίκτορ Γουενμπανιάμα. Η αλήθεια είναι πως οι «τρικολόρ» δεν μας έχουν πείσει με την μέχρι τώρα πορεία τους. Η περσινή κάκιστη πορεία στο Μουντομπάσκετ 2023 δεν έχει ξεχαστεί και ειδικά φέτος που παίζουν εντός έδρας θέλουν να έχουν μία πολύ καλύτερη παρουσία και ιδεατά να την συνδυάσουν με μετάλλιο. Βέβαια, η εικόνα τους δεν ήταν καλή στα φιλικά. Ειδικότερα, παρατηρούμε μία ανισορροπία ποιότητας μεταξύ περιφέρειας και «ψηλών». Κάτι που έχει αναγκάσει στα φιλικά τον Βίκτορ Γουενμπανιάμα να έχει και δημιουργικό ρόλο.

Ο νεαρός σούπερ σταρ βγήκε πρώτος σε ασίστ στα φιλικά και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός πως λείπει από την Γαλλία ο κλασσικός point guard, αλλά και την κακή κατάσταση στην οποία είναι οι ΝτεΚολό και Ντιλικινά, περιμένουμε από τον «Wemby» να έχει τις περισσότερες ασίστ για την ομάδα του. Η επιλογή να έχει ο Γουενμπανιάμα τις περισσότερες ασίστ για την Γαλλία έχει απόδοση 2.60.

Παραμένουμε στον 2ο Όμιλο που είναι η Γαλλία, αλλά θα ασχοληθούμε με την Γερμανία. Την πρωταθλήτρια κόσμου προ 11 μηνών, όμως σχεδόν κανείς δεν θυμάται αυτή την επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι πως στις αποδόσεις για να βρεθεί στα ημιτελικά, έχει ελάχιστα χαμηλότερη τιμή από την Ελλάδα και ενώ δεν έχει απουσίες, δεν άλλαξε προπονητή ή φιλοσοφία και έχει έναν όμιλο στα μέτρα της. Θεωρούμε πως μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου της, οπότε ακόμα και αν δεν είναι στο POT A, θα είναι στο POT B που και πάλι θα βρει μία ομάδα, θεωρητικά στα μέτρα της. Άρα μπορεί να φτάσει και φέτος σε ημιτελική φάση, όπως έκανε σε Eurobasket και Mundobasket.

Η επιλογή να φτάσει η Γερμανία στα ημιτελικά έχει απόδοση 2,75.

Από τα μακροχρόνια μας δεν μπορεί να λείψει και η Εθνική Ελλάδος. Μία Εθνική που πέρασε πανηγυρικά από το προολυμπιακό τουρνουά, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθη. Αμφότεροι είναι απόλυτα φαβορί για να βγουν πρώτοι στις στατιστικές κατηγορίες που θεωρούνται άπιαστοι. Ο «GreekFreak» σε πόντους, ριμπάουντ και κοψίματα και ο έμπειρος pointguard στις ασίστ.

Η στατιστική κατηγορία που δεν υπάρχει φαβορί είναι τα εύστοχα τρίποντα. Η αλήθεια είναι πως η «επίσημη αγαπημένη» δεν έχει τον κλασσικό σουτέρ. Μοναδικός παίκτης που μπορεί να του πιστωθεί αυτός ο ρόλος είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο guard του Άρη εξελίχθηκε τον τελευταίο χρόνο, βελτίωσε την αποφασιστικότητα του και αύξησε τα ποσοστά ευστοχίας του. Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει να τον εμπιστεύεται στην second unit, οπότε θεωρούμε πως μπορεί να τελειώσει το τουρνουά όντας ο πρώτος σε εύστοχα τρίποντα για την «γαλανόλευκη». Επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 4,00.

Κλείνουμε με το πιο δύσκολο από τα μακροχρόνια μας. Περιμένουμε σκληρή μάχη στις ασίστ στην διοργάνωση, μιας και έχουμε αρκετούς παίκτες που δημιουργούν, ακόμα και αν δεν είναι κλασσικοί point guard. Η περίπτωση πάντως που έχουμε ξεχωρίσει είναι αυτή του Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Ο Καναδός ήταν ο απόλυτος ηγέτης του Καναδά και στο περσινό Μουντομπάσκετ, τελείωσε το τουρνουά όντας 3ος σε ασίστ, ενώ ήταν εκπληκτικός και στην χρονιά που κύλησε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Το γεγονός πως η μπάλα περνά συνεχώς από τα χέρια του στον Καναδά, αλλά και η ηγετική του φυσιογνωμία, συνδυαστικά με την μακρά πορεία που περιμένουμε από την χώρα της Βόρειας Αμερικής, μας οδηγούν στην επιλογή να είναι πρώτος σε ασίστ ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 11,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΛΥΜ - Πρώτος σε ασίστ Γαλλία: Γουενμπανιάμα (Απόδοση: 2,60)

ΟΛΥΜ - Να φτάσει στα ημιτελικά: Γερμανία (Απόδοση: 2,75)

ΟΛΥΜ - Πρώτος σε εύστοχα τρίποντα Ελλάδα: Βασίλης Τολιόπουλος (Απόδοση: 4,00)

ΟΛΥΜ - Πρώτος σε ασίστ στη διοργάνωση: Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ (Απόδοση: 11,00)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας με ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ