BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί να σκοράρει η Πάφος

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί να σκοράρει η Πάφος
INTIME

Το ματς Έλφσμποργκ – Πάφος ξεχωρίζει από τα προκριματικά του Europa League και το BetMarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Η Έλφσμποργκ φιλοξενεί την Πάφο, στο Borås Arena, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, απόψε στις 20:00. Είναι ένα παιχνίδι που έχει ιστορικό χαρακτήρα για την κυπριακή ομάδα, καθώς είναι η πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το BetMarket σας προφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Έλφσμποργκ – Πάφος FC

Από νίκη προέρχεται η Έλφσμποργκ, που κέρδισε με 3-0 την Brommapojkarna. Διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή με παίκτες όπως οι Ahmed Qasem, Arber Zeneli και Michael Baidoo να κάνουν τη διαφορά. Το σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την εποχή και η Έλφμποργκ είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Βέβαια, με βάση τα expected points, θα μπορούσε να είναι στην 3η θέση. Ο λόγος που είναι πιο κάτω έχει να κάνει με το γεγονός πως δέχονται γκολ πιο εύκολα απ’ όσο θα έπρεπε. Η σουηδική ομάδα έχει μια δυνατή παρουσία εντός έδρας και δεν είναι τυχαίο ότι εκεί έχει μαζέψει το 84% των βαθμών της.

Η Πάφος έχει επίσης δείξει μία σχετικά καλή φόρμα. Κέρδισε σε φιλικό αγώνα τη Λέγκια (1-0), ενώ έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (0-0) στην πρόβα τζενεράλε, πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί ένα ιστορικό επίτευγμα, που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών. Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε από ισοδύναμο έως και καλύτερο από εκείνο της Έλφσμποργκ. Ωστόσο, το αρνητικό στοιχείο, για την ομάδα του Juan Carlos Carcedo, είναι ότι αντιμετωπίζει μία ομάδα με φουλ αγωνιστικό ρυθμό, σε σχέση με την ίδια, που παίζει το πρώτο της επίσημο ματς στη σεζόν.

Προγνωστικά Έλφσμποργκ - Πάφος

Η Έλφσμποργκ είναι το φαβορί, καθώς έχει αγωνιστικό ρυθμό και παίζει στην έδρα της. Ωστόσο, η Πάφος έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και έχει την ικανότητα να κάνει την έκπληξη. Οι αποδόσεις επιβεβαιώνουν τον φαβοριτισμό της σουηδικής ομάδας, με τη νίκη της να πληρώνει περίπου 1.80, ενώ το διπλό πληρώνει 4,20. Η επιλογή του over 2.5 παρουσιάζει ενδιαφέρον, δεδομένης της καλής επιθετικής απόδοσης και των δύο ομάδων, όπως επίσης και το να έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Εμείς καταλήγουμε στο goal/goal που είναι σε απόδοση 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έλφσμποργκ – Πάφος: Goal/Goal (απόδοση: 1.75), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ