BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Να δώσει απαντήσεις θέλει η Μοντερέι

Ο Μαξιμιλιάνο Μέζα με τη φανέλα της Μόντερεϊ
Ο Μαξιμιλιάνο Μέζα με τη φανέλα της Μόντερεϊ © 2021 ALEJANDRO GODINEZ / AP IMAGES

Ένα σημείο σε απόδοση 2,25 σας παρουσιάζει το BetMarket.gr από το Apertura Mexico.

Ένα ματς από το Μεξικό θα μας απασχολήσει σήμερα και συγκεκριμένα το ντέρμπι Πατσούκα – Μοντερέι. Το BetMarket.gr σας παρέχει ανάλυση και προγνωστικά του αγώνα.

Apertura Mexico: Προγνωστικά Πατσούκα – Μοντερέι (08/07/24)

Η Πατσούκα δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 2 Ιουνίου. Πολύ μεγάλη η απουσία του βασικού της φορ, Ρονδόν, που βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα. Επίσης, παραχώρησε και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της, Ε. Σάντσες. Από την άλλη, έκανε δύο πολύ καλές κινήσεις με τις μεταγραφές των Μένα και Μπόρχα Μπαστόν. Ωστόσο, ο πρώτος έπαιζε στο Κόπα Αμέρικα μέχρι την περασμένη Πέμπτη και ο δεύτερος είχε κάνει τρεις προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μοντερέι από την πλευρά της, έχει και φέτος το ποιοτικότερο ρόστερ στην κατηγορία. Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το τουρνουά για τον τεχνικό Ορτίς, ο οποίος θέλει να «σπάσει» την κατάρα των αποκλεισμών στα ημιτελικά ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Συνεχίζει πάντως να έχει τον σεβασμό των παικτών του, οι οποίοι θα τον στηρίξουν όσο μπορούν μέχρι τέλους. Πολύ κακή η εικόνα της στο τελευταίο φιλικό (διασυρμός 4-2 από την Πούμας) και επιθυμεί απόψε να δώσει απαντήσεις. Μετράει 2 συνεχόμενες νίκες μέσα στο «Ιδάλγο», ενώ γενικότερα έχει 3/3 νίκες εκτός έδρας. Μάλιστα, οι δύο από αυτές ήταν επί των πανίσχυρων Τίγκρες (2-1) και Κρουζ Αζούλ (2-1) στα playoffs. Πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει και στην έδρα της Πατσούκα. Επειδή, όμως, είναι πρεμιέρα θα στηρίξουμε μεν το διπλό, αλλά με κάλυψη στο dnb, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 08/07, 04.06 – Πατσούκα – Μοντερέι: 2 dnb (2.25)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ