BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκες με κάλυψη

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Με δύο παιχνίδια από Ισπανία ασχολείται το Betarket.gr σε αποδόσεις που φτάνουν έως και τον διπλασιασμό.

Δράση υπάρχει σήμερα σε όλα τα πρωταθλήματα και το Betmarket έχει ξεχωρίσει δύο πολύ δυνατά σημεία από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Προγνωστικά Μπούργος – Καστεγιόν (01/09/24)

Πατάει γερά εντός

Η Μπούργος είναι μία από τις έδρας και το αποδεικνύει κάθε χρόνο. Τη σεζόν 2021-22 είχε 10-7-4 στο Ελ Πλαντίο. Πρόπερσι 8-8-5. Πέρσι 12-8-1 (ξεκίνησε με 5-1-0 και συνολικά 6-4-0). Φέτος πάλι, κέρδισε το μονααδικό ματς που έχει δώσει (3-1 την Καρταχένα). Επίσης, έχασε σε αυτό μόνο μία φορά από νεοφώτιστη στη Σεγούντα την τελευταία τριετία! Ήταν στην 39η αγωνιστική της περσινής σεζόν, από την Ελδένσε (1-2), η οποία είχε κίνητρο (η ίδια όχι).

Οι λόγοι της κάλυψης

Απόψε είναι το φαβορί κόντρα στη νεοφώτιστη Καστεγιόν και η απόδοση του 2.50 μέσο όρο στον άσο είναι αρκετά υψηλή. Εμείς όμως, θα το βάλουμε στο dnb (επιστροφή πονταρίσματος στο ενδεχόμενο ισοπαλίας) για δύο λόγους: 1) Έδειξε να έχει αμυντικά προβλήματα τόσο κόντρα στην Καρταχένα (3-1), όσο και απέναντι στην Κόρδοβα (2-2, στο 90+8’ το δεύτερο). Επίσης, η φιλοξενούμενη αδίκησε τον εαυτό της και στις δύο αγωνιστικές με Έιμπαρ (0-1), Οβιέδο (0-0), καθώς απώλεσε κλασικές ευκαιρίες. Δεν είναι απίθανο να βρει κάποιο γκολ σήμερα, όπως έκανε η Καρταχένα στην πρεμιέρα (πήρε προβάδισμα και ακολούθως έφαγε τρία). Ο 1 dnb πληρώνει 1,83.

Προγνωστικά Μιρανδές – Σαραγόσα (01/09/24)

Ανεβαίνει ο πήχης

Η Μιρανδές ξεκίνησε δυνατά με νίκη 1-0 κόντρα στην Κόρδοβα (αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα), ενώ έφυγε με βαθμό από τη Μάλαγα (1-1). Θετικό ασφαλώς το πρόσημο, αλλά ήταν απέναντι σε νεοφώτιστες. Στη Β’ Ισπανίας από τις τέσσερις ομάδες που ανεβαίνουν τη χρονιά αρχίζουν καλά συνήθως η μία, μαξ οι δύο (η Κόρδοβα δεν ανήκει σε αυτές). Εξάλλου, έκανε για ακόμη μία χρονιά αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και μέχρι τελευταία στιγμή πάλευε να το δυναμώσει.

Ανώτερη ομάδα

Περιμένει απόψε τη Σαραγόσα έχοντας μαζί της την παράδοση (3-2-0 στα τελευταία 5 στο Ανδούβα). Ωστόσο, η φιλοξενούμενη θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών της, οι οποίοι θα είναι περισσότεροι από τους δικούς της. Σίγουρα θα παίξει ρόλο αυτό, αφού η Σαραγόσα είναι ομάδα ψυχολογίας. Επίσης, η αποψινή αντίπαλός της ξεκίνησε με 2/2 νίκες τη χρονιά αμφότερες εκτός έδρας και κόντρα σε καλύτερες ομάδες από εκείνη (4-0 την Κάντιθ και 2-1 με ανατροπή την Καρταχένα). Επιπλέον, σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις έβγαλε αρκετά τρεξίματα και έδειξε απίστευτη αντοχή. Τέλος, διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και εμπειρότερο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Βάζουμε το διπλό στο dnb (επιστροφή πονταρίσματος στο ενδεχόμενο ισοπαλίας), επειδή είναι αρχή σεζόν. Το 2 dnb δίνει 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣ2 – 01/09 – 18.00 – Μπούργος – Καστεγιόν – 1 dnb (1.83)
  • ΙΣ2 – 01/09 – 20.00 – Μιρανδές – Σαραγόσα – 2 dnb (1.83)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ