BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ντεμπούτο Παυλίδη με νίκη στην League Phase

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ντεμπούτο Παυλίδη με νίκη στην League Phase

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τους σημερινούς αγώνες του Champions League, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Συνεχίζεται η δράση στο ChampionsLeague, μιας και έχουμε την 3η και τελευταία ημέρα της 1ης αγωνιστικής της League Phase. Ήδη έχουμε δει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, αν και είναι υπερβολικά νωρίς για τα όποια σενάρια για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναφορικά με τα σημερινά ματς, έχουμε εντοπίσει δύο σημεία όπου οι φιλοξενούμενοι μας χαμογελούν και θα τους τιμήσουμε.

Αρχή κάνουμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπενφίκα. Οι Σέρβοι πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση στην League Phase, μιας και παρά το γεγονός πως είχαν χάσει με 1-0 από την Μπόντο Γκλιμτ, εν τέλει πέτυχαν την ανατροπή στην έδρα τους. Γενικότερα, η έδρα τους αποτελεί και το ισχυρότερο «χαρτί» τους, όμως πλέον το επίπεδο της δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά. Στα μείον για την ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι το γεγονός πως έχασε στο φινάλε των μεταγραφών τον Χουάνγκ που προσέφερε πολύτιμες βοήθειες στον άξονα. Η Μπενφίκα, από την άλλη, του Βαγγέλη Παυλίδη, δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη δύο απώλειες βαθμών. Η διαφορά από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ είναι στο -5, αν και είναι νωρίς ακόμα για να λέμε για μεγάλες διαφορές. Σε κάθε περίπτωση, η Μπενφίκα μπαίνει στην φετινή διοργάνωση, με σκοπό να «σβήσει» την περσινή κακή πορεία και να διεκδικήσει την πρόκριση, τουλάχιστον στα μπαράζ για τους «16».

Ομάδα έδρας ο Ερυθρός Αστέρας, όμως είδαμε και πέρυσι πως όταν δυσκόλεψαν οι αντίπαλοι, δεν είχε καμία τύχη. Η Μπενφίκα θέλει να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο την πορεία της στην League Phase και έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Το διπλό παίζεται σε απόδοση 1.95.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μονακό με την Μπαρτσελόνα. Οι Μονεγάσκοι επιστρέφουν στην διοργάνωση μετά το 2018 και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία. Το ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα είναι καλό με 3 νίκες και 1 ισοπαλία και μάλιστα έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Βέβαια, ο σημερινός τους αντίπαλος είναι τελείως διαφορετικού επιπέδου. Η έλευση του Χάνσι Φλικ έχει αλλάξει τα δεδομένα στην Μπαρτσελόνα σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Δεν είναι μόνο τα θετικά αποτελέσματα και το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» είναι αήττητοι με 5/5 νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι και το ποδόσφαιρο που παίζουν. Στις μέρες του Γερμανού τεχνικού, οι Καταλανοί είναι εντυπωσιακοί και αν συνεχίσουν έτσι, έχουν βλέψεις για πολύ ψηλά φέτος.

Καλή η Μονακό και σίγουρα θα μας απασχολήσει στην Ligue 1, αλλά είναι εντυπωσιακή η φόρμα της Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το διπλό σε απόδοση 1.73.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

UCL – 19/9, 19:45 – Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα: 2 (Απόδοση: 1.95)

UCL – 19/9, 22:00 – Μονακό – Μπαρτσελόνα: 2 (Απόδοση: 1.73)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά για το Champions League, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ