BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ντεμπούτο στο Champions League με βαριά πόδια για την Μπολόνια

PSG's Ousmane Dembele celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Paris Saint-Germain at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Παρί @ 2024 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημερινές αναμετρήσεις του Champions League με ειδικά στοιχήματα και γκολ.

Δεύτερη ημέρα στην 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League και ήδη είδαμε πολλά γκολ και ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Από το 9-2 της Μπάγερν Μονάχου, μέχρι τις εύκολες νίκες των Γιουβέντους, Άστον Βίλα και Λίβερπουλ.

Αφήνουμε, όμως, τα χθεσινά και πιάνουμε τα σημερινά, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία από τους βραδινούς αγώνες.

Την αρχή κάνουμε με την αναμέτρηση της Μπολόνια με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ιταλοί παίζουν για πρώτη φορά στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία. Βέβαια, από πέρυσι που έκαναν μία μοναδική χρονιά με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει.

Το κυριότερο είναι το γεγονός πως άλλαξε ο προπονητής, με τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο να αναλαμβάνει την ομάδα. Παράλληλα, όμως, αποχώρησαν και οι Ζίρκζι και Καλαφιόρι, με αποτέλεσμα να έχει αποδυναμωθεί η ομάδα και στους παίκτες. Γενικότερα, η μετάβαση από την περσινή επιτυχία, στην φετινή πραγματικότητα είναι σκληρή, με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι αγνοούν ως τώρα τη νίκη, μιας και ο Ιταλιάνο προσπαθεί να περάσει τα δικά του "θέλω".

Η Σαχτάρ από την άλλη δείχνει αρκετές αμυντικές αδυναμίες, όμως βρίσκει εύκολα ή δύσκολα το γκολ. Συν τοις άλλοις, είναι αρκετά μπαρουτοκαπνισμένη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άσχετα που τα τελευταία χρόνια έχει αποδυναμωθεί λόγω της πολεμικής κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Έχει καλές και ποιοτικές μονάδες επιθετικά, οπότε περιμένουμε γκολ από πλευράς της. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το Over 1.5 στα γκολ της Σαχτάρ στο υψηλό 3.45.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ζιρόνα. Οι Παριζιάνοι μπήκαν σε μία νέα εποχή από την φετινή σεζόν, μιας και λείπει ο μεγάλος σταρ, μετά και την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Βέβαια, αυτό ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει πλέον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη νέα εποχή της Παρί, σημαίνοντα ρόλο έχει ο Ντεμπελέ, ο οποίος έχει την ελευθερία να παίρνει τελικές προσπάθειες. Στο πρόσφατο με την Μπρεστ βρήκε επτά προσπάθειες, με τις πέντε εκ των οποίων στο στόχο. Στο εκτός με τη Λιλ επίσης επιχείρησε τέσσερις τελικές, με δύο στον στόχο. Γι’ αυτό και η επιλογή μας από το σημερινό ματς είναι οι 2+ τελικές του Ντεμπελέ στο στόχο σε απόδοση 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Σαχτάρ Ντόνετσκ Over 1.5 (απόδοση 3.45), 19:45
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Ζιρόνα: Ντεμπελέ 2+ τελικές στο στόχο (απόδοση: 3.25), 22:00

Στο BetMarket.gr θα βρείτε αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές και σύγκριση αποδόσεων για όλους τους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ