TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ντέρμπι από τα παλιά στη Νορβηγία

A few bare chested Rosenborg fans brave the cold during the group D Europa League soccer match between PSV and Rosenborg at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
A few bare chested Rosenborg fans brave the cold during the group D Europa League soccer match between PSV and Rosenborg at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε μία σκανδιναβική δυάδα από Νορβηγία και Δανία.

Έχει χάσει την αίγλη της τα τελευταία χρόνια η Ρόζενμποργκ, αδυνατεί όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα (το έχει κατακτήσει 26 φορές) της Νορβηγίας, αλλά είναι πολλές φορές που δίνει μάχη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Κάπως έτσι εξελίσσεται μέχρι τώρα και η φετινή σεζόν, βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και προσπαθεί να… αναρριχηθεί, χωρίς πάντως να πείθει με όσα καταθέτει στο γήπεδο.

Σήμερα αντιμετωπίζει μία ακόμη μεγάλη δύναμη του νορβηγικού ποδοσφαίρου, τη Λίλεστρομ (5 πρωταθλήματα, τελευταίο το 1989) η οποία, ναι μεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν την λες και πρωταγωνίστρια. Η Ρόζενμποργκ στηρίζεται στην έδρα της, το Τρόντχαϊμ της δίνει δύναμη (4-1-2) αλλά δεν αρκεί για να μπορέσει να γυρίσει ο… διακόπτης. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν άναρχα, δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, ανάλογα με τη μέρα, προκύπτει και το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρώτη αντίδραση της Μπρόντμπι

Στη Δανία ο τρόπος που έχασε πέρυσι τον τίτλο η Μπρόντμπι από την Μίντιλαντ είναι για… ταινία. Τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της από την αδιάφορη Άαρχους την ώρα που η αντίπαλός της, έφερνε ισοπαλία με την επίσης αδιάφορη Σίλκεμποργκ. Ήταν ένα σοκ το οποίο θα ακολουθεί αυτό το τεράστιο μέγεθος για το ποδόσφαιρο της Δανίας. Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει με αποστολή στο Βίμποργκ, η ομώνυμη ομάδα προέρχεται από κακή χρονιά, αλλά από τις κινήσεις που έγιναν, υπάρχει η εκτίμηση πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ένα ντέρμπι, όπως και να το δούμε το Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ, καθαρό σημείο δεν μπορεί να βγει, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πιθανότατα θα σκοράρουν και οι δύο, συνδυαστικά με over 2,5 η απόδοση φτάνει το 1.80, δεν την λες αδιάφορη.

Στη Δανία υπάρχει ένα πρώτο απαιτητικό τεστ για την Μπρόντμπι και όλοι περιμένουν την αντίδρασή της, μετά το περσινό σοκ. Το «διπλό» στο 1.95 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, ουσιαστικά είναι η ίδια ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόζενμποργκ - Λίλεστρομ: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.80), 20:15
  • Βίμποργκ – Μπρόντμπι: 2 (απόδοση 1.95), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ