BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι με γκολ σε Αγγλία και Ελλάδα

Ο Μπουκάγιο Σάκα
Ο Μπουκάγιο Σάκα AP

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Premier League και Stoiximan Super League ξεχωρίζουν σήμερα και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ. Μιλάμε άλλωστε για το ματς της αγωνιστικής, το οποίο βρίσκει τις δύο ομάδες σε εντελώς αντίθετες φάσεις. Οι “κόκκινοι διάβολοι” επιστρέφουν στην έδρα τους μετά από βαριά ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 4-0, ενώ η εικόνα τους το τελευταίο διάστημα στον αγωνιστικό χώρο είναι πολύ κακή, γλιτώνοντας περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα λόγω της ποιότητας των ποδοσφαιριστών τους (2-4-2). Η Άρσεναλ από την άλλη παίζει κάθε αγωνιστική τα ρέστα της με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, περιμένοντας μία γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με τις εμφανίσεις της αν μη τι άλλο να είναι αξιοζήλευτες (8-1-1 το σερί της στους 10 τελευταίους αγώνες της).

Παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ντέρμπι και τα προηγούμενα χρόνια το σετ αποδόσεων ήταν πιο ισορροπημένο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δε ξέρουμε πως η Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να κοντράρει τους Λονδρέζους. Σίγουρα πάντως περιμένουμε αντίδραση μετά την 4αρα από την Πάλας και χωρίς γκολ. Γι’ αυτό θα πάμε με το διπλό και Goal/Goal σε απόδοση 2,40.

Συνεχίζουμε με το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση μετά από αποχή αρκετών ημερών, αν και στο τελευταίο ματς πέτυχε μια πολύ μεγάλη ανατροπή και κέρδισε την ΑΕΚ (3-2) στην Τούμπα. Παραμένει ακόμα ζωντανός στη μάχη του τίτλου, ενώ σίγουρα ανέβηκε πολύ ψυχολογικά. Σήμερα, έχει ακόμη ένα ματς… ζωής και θανάτου, μιας και σε περίπτωση νίκης κάνει ακόμη ένα βήμα τίτλου, ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος ξεχνά το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επική πρόκριση, επικρατώντας δύο φορές της Άστον Βίλα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Conference League. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του και φυσικά πανηγυρίστηκε αναλόγως από την ομάδα και τον κόσμο. Σχετικά με τον σημερινό αγώνα, το σύνολο του Μεντιλίμπαρ οφείλει να… προσγειωθεί άμεσα στην πραγματικότητα, διότι ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ακόμη ανοιχτός και αν πετύχει το απόλυτο των νικών θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League.

Μιλάμε για ξεκάθαρο ντέρμπι, για πολλούς λόγους, όμως ο σημαντικότερος είναι πως όποιος δεν κερδίσει θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, οπότε θα ρισκάρουν για το αποτέλεσμα και κάθε μία με τον τρόπο της θα έχει αρκετά στο μυαλό της την επίθεση. Γι’ αυτό και θα πάμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.67.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.40), 18:30
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.67), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ