BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο ειδικός ρόλος του Τσικίνιο στο Ολυμπιακός – Μπράγκα

Ο Τσικίνιο
Ο Τσικίνιο EUROKINISSI SPORTS

Από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπράγκα είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr με δύο σημεία.

Επιστροφή στην δράση στο Europa League με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αντιμετωπίζει την Μπράγκα με αρκετά γνώριμα πρόσωπα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ας δούμε, όμως, τα προγνωστικά.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν rotation στον τελευταίο αγώνα με τον Ατρόμητο, με δεδομένο πως είχε προηγηθεί ευρωπαϊκό ματς και ακολουθούσε το σημερινό. Πήρε τη νίκη που ήταν το βασικό και σταμάτησε το αρνητικό σερί που τον ακολουθούσε. Όσον αφορά τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, η ήττα από την Λυών ήρθε σχετικά εύκολα, μιας και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της κι αυτό ήταν ένα ακόμη καμπανάκι. Γενικότερα, πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει παρουσιάσει καλή εικόνα εδώ και καιρό.

Όσο για την Μπράγκα, βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι κι έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Αξίζει να αναφέρουμε πως και στις τρεις σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Στο πρωτάθλημα είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ πέτυχε την παρουσία της στο Europa League περνώντας συνολικά τρεις προκριματικούς και στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα στη διοργάνωση σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ. Κρατάμε επίσης το γεγονός πως έχει χτίσει αρκετά τον αγωνιστικό ρυθμό της κι έχει αποκτήσει αρκετά καλή χημεία ως σύνολο.

Θα αποφύγουμε το σημείο νικητή, μιας και μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι το φαβορί από τις στοιχηματικές, όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να τον εμπιστευτούμε. Θα πάμε στα γκολ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα που έχουν, την ώρα που η Μπράγκα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Περιμένουμε λοιπόν γκολ, γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Παράλληλα, έχουμε εντοπίσει και ένα σημείο από τα ειδικά παικτών. Ο Τσικίνιο θα είναι ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, με δεδομένο πως έχει παίξει και στις δύο ομάδες. Ο Πορτογάλος είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική και δοκιμάζει τα πόδια του, οπότε περιμένουμε πως θα δημιουργήσει τουλάχιστον μία προσπάθεια στην εστία. Γι’ αυτό και θα πάμε στο 1+ προσπάθεια στην εστία σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • EUL – 3/10, 19:45 – Ολυμπιακός – Μπράγκα: Goal/Goal και Over 2.5 (Απόδοση: 2.25)
  • EUL – 3/10, 19:45 – Ολυμπιακός – Μπράγκα: Τσικίνιο 1+ προσπάθεια στην εστία (Απόδοση: 2.10)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά στοιχήματος από τις κορυφαίες διοργανώσεις και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ