ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο Ιάγο Άσπας και η παράδοση στο Μαρσέιγ - Μονακό

Ο άσος της Θέλτα Ιάγο Άσπας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε αγώνα για τη La Liga στο Balaidos
Ο άσος της Θέλτα Ιάγο Άσπας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα Ⓒ 2022 LALO R. VILLAR/ ASSOCIATED PRESS

Ένα ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα προκύπτει από το Θέλτα - Μαγιόρκα και μία δυνατή παράδοση από το Μαρσέιγ - Μονακό, σε La Liga και Ligue 1 αντίστοιχα.

Η Θέλτα φιλοξενεί απόψε στο Βίγκο τη Μαγιόρκα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) για τη La Liga, με στόχο να σπάσει μία αρνητική παράδοση επτά αγώνων χωρίς νίκη (0-4-3) κόντρα στους νησιώτες. Ο άσος είναι φαβορί στο 1.90, ενώ το διπλό παίζει στο 4.50.

Η Θέλτα ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, σε ματς με λίγες φάσεις, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (0,77-0,72). Συμπλήρωσε έτσι τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-1).

Προγνωστικά Ισπανία: Κάνει τη διαφορά ο Ιάγο Άσπας

Εντός έδρας πάντως, η Θέλτα είναι σαφώς πιο παραγωγική, αφού σκοράρει επτά σερί αγώνες. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Γαλικίας, είναι για ακόμη μία σεζόν ο Ιάγο Ασπας, ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 11 γκολ στη La Liga.

Τελευταίο τέρμα του 34χρονου άσου ήταν στο 2-0 επί της Σεβίλλης στις 22 Ιανουαρίου. Έκτοτε δεν έχει βρει ξανά δίχτυα, ωστόσο η άμυνα της Μαγιόρκα προσφέρεται για να επιστρέψει στα γκολ. Οι "πειρατές" δέχονται γκολ εκτός έδρας 11 σερί ματς. Στα εννιά εξ αυτών μάλιστα από δύο και πάνω.

Στο 2.40 το anytime του εμβληματικού ηγέτη της Θέλτα, ο οποίος στα τελευταία δύο παιχνίδια κόντρα στη Μαγιόρκα, σημείωσε από ένα τέρμα.

Προγνωστικά Γαλλία: Παράδοση για Goal/Goal

Λίγο αργότερα, για τη Ligue 1, η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Μονακό (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς. Η Μαρσέιγ παλεύει να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα, ενώ η Μονακό πασχίζει να πλησιάσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, δηλαδή την πεντάδα, από την οποία απέχει πέντε βαθμούς.

Η εικόνα των Μασσαλών ήταν προβληματική στα δύο τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπου έχασαν 2-0 στο Βελοντρόμ από την Κλερμόν και έφεραν ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Τρουά.

Σε δύσκολη καμπή και οι Μονεγάσκοι, καθώς παρά την αλλαγή προπονητή δεν έχουν πάρει τα πάνω τους. Παρότι είχαν τρία βατά ματς στη Ligue 1 με Λοριάν, Μπορντό και Ρεμς, κατάφεραν να κερδίσουν μόλις δύο βαθμούς, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα σοκ (2-1) από τη Ρεμς. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα ήρθε και ο οδυνηρός αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου από τη Ναντ, στα πέναλτι.

Το αποψινό παιχνίδι είναι εκ των πραγμάτων οριακό και για τις δύο πλευρές, κάτι που φαίνεται και στο πολύ κλειστό σετ, όπου ο άσος είναι στο 2.45 και το διπλό οριακά πάνω από το 3.00. Η παράδοση πάντως των μεταξύ τους αγώνων δείχνει Goal/Goal. Στις τελευταίες 15 συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το αμφίσκορο επαληθεύτηκε 13 φορές. Εξάλλου, με γηπεδούχο τη Μαρσέιγ φέρνουν 11 σερί Goal/Goal. Στο 1.70 να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα – Μαγιόρκα: Ιάγο Ασπας Να Σκοράρει (απόδοση 2.40), 19:30
  • Μαρσέιγ – Μονακό: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ