BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο Κβαρατσχέλια που δεν αστειεύεται και τα προβλήματα του Βελγίου

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring his side's opening goal during a Group F match between Georgia and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια @ 2024 ANDREEA ALEXANDRU / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για το Nations League, εκεί όπου το κίνητρο και τα προβλήματα κάνουν την διαφορά.

Μπορεί η Ελλάδα να έδωσε τους αγώνες της για το Nations League σε αυτή τη διακοπή, όμως η διοργάνωση έχει συνέχεια. Έχουμε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για σήμερα και έχουμε εντοπίσει δύο σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις.

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα μεταξύ της Γεωργίας και της Αλβανίας. Αμφότερες οι ομάδες δεν τα κατάφεραν στους προηγούμενους αγώνες που έδωσαν, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττες, όμως παραμένουν στο κόλπο της ανόδου στην League A, με δεδομένο πως καμία από τις ομάδες του ομίλου (Τσεχία και Ουκρανία οι άλλες δύο), δεν έχει ξεφύγει βαθμολογικά.

Η Γεωργία μετά από μία ιστορική περίοδο για την ίδια, με καλές εμφανίσεις στο Euro 2024 και θετικό ξεκίνημα στο φετινό Nations League, γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Ουκρανία. Σε ένα βαθμό ήταν και άτυχη, μιας και είχε τον έλεγχο της μπάλας, είχε περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πιο απειλητική, όμως μια στιγμή αδυναμίας ήταν αρκετή για να την οδηγήσει στην πρώτη της ήττα.

Βέβαια, στην έδρα της τα πράγματα είναι αλλιώς και η αλήθεια είναι πως αντίπαλοι όπως η Αλβανία την βολεύουν. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Τσεχία, πληρώνοντας το πολύ γρήγορο γκολ που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν με τον αγαπημένο τους τρόπο, περιμένοντας τον αντίπαλο. Και σήμερα θα μείνουν πίσω και θα ψάξουν τις αντεπιθέσεις, όμως η αλήθεια είναι πως μακριά από την έδρα τους έχουν θέμα.

Ντέρμπι έχουμε που θα κριθεί στα σημεία και ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον ρόλο του. Η Γεωργία είναι ομάδα που παίρνει δύναμη από την έδρα της, ενώ η Αλβανία δυσκολεύεται μακριά από την δικιά της. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.95.

Βαριά η ατμόσφαιρα στο Βέλγιο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Βελγίου με την Γαλλία. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο τους, όχι αγωνιστικά αλλά εξω-αγωνιστικά. Θυμίζουμε πως Κουρτουά και Λουκάκου έμειναν εκτός με δική τους απόφαση, εκφράζοντας την διαφωνία τους για τις αποφάσεις του Τεντέσκο, ενώ εκτός είναι και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Πρακτικά, λείπει από τους γηπεδούχους ο "εγκέφαλος" της ομάδας, αλλά και βασικότατοι πυλώνες. Όσο για την Γαλλία, μετά το πατατράκ από την εντός έδρας ήττα από την Ιταλία, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας αρχικά του Βελγίου εντός και προσφάτως του Ισραήλ εκτός έδρας. Έχει μπει σε μία γενικότερη φάση ανανέωσης ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και η αλήθεια είναι πως έχει αρκετές επιλογές για να προχωρήσει σε αυτή τη συνθήκη.

Το κλίμα στις τάξεις του Βελγίου δεν είναι το καλύτερο δυνατό και η ισοπαλία με την Ιταλία ήταν περισσότερο αποτέλεσμα της αποβολής του Πελεγκρίνι. Η Γαλλία έχει τις μονάδες να φύγει με το διπλό από τις Βρυξέλλες. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό σε απόδοση 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία – Αλβανία: 1 (απόδοση: 1.95), 19:00
  • Βέλγιο – Γαλλία: 2 (απόδοση: 2.40), 21:45

Το Nations League παίζει στο BetMarket.gr με μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ