TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα στην Ευρώπη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 1.88 και στο 2.00 από το αποψινό πρόγραμμα.

Έχει πολλά πάνω και κάτω αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, ειδικά σε ομάδες οι οποίες άλλαξαν πράγματα στο ρόστερ τους. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να κρατήσει την ίδια φιλοσοφία, αλλά ψάχνει να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα που θα του κάνουν τη δουλειά, μετά τις αποχωρήσεις παικτών όπως οι Φορτούνης και Ποντένσε.

Οι δυσκολίες για τους ερυθρόλευκους είναι μεγαλύτερες, κόντρα σε ομάδες που τους παίζουν κλειστά και αυτό συμβαίνει με τις μικρομεσαίες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο Europa League το πλαίσιο είναι διαφορετικό, μιλούν περισσότερο οι επιθέσεις, υπάρχουν περισσότεροι χώροι και ο Ολυμπιακός διαθέτει τους παίκτες που εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις. Το σημερινό… τεστ με τη Μάλμε στη Σουηδία, δεν μπορώ φανταστώ πως θα πάει σε χαμηλό τέμπο, οι γηπεδούχοι είναι επίσης αθλητική ομάδα και θα ψάξουν τη νίκη, θα προσπαθήσουν να πιέσουν. Εκεί ακριβώς θα… επενδύσει ο Μεντιλίμπαρ, το άμεσο ποδόσφαιρο των Πειραιωτών, μπορεί να δώσει τη λύση.

Η ταχύτητα των αδερφών Ουίλιαμς

Ανεβαίνει διαρκώς η Μπιλμπάο, ο Βαλβέρδε βλέπει ξανά τους παίκτες… κλειδιά να αποδίδουν καλά, να παρουσιάζονται φρέσκοι και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Οι Βάσκοι βρίσκονται στην 5η θέση της LaLiga, ενώ παράλληλα οι 4 βαθμοί στο Europa League συνιστούν μια καλή αρχή, με δεδομένο πως η ισοπαλία ήταν στο Ολίμπικο με την Ρόμα και η νίκη εντός με την επικίνδυνη Άλκμααρ. Ζητείται ανάλογη συνέχεια σήμερα στη φιλοξενία της Σλάβια Πράγας, ένα σύνολο που βγάζει σκληράδα στο παιχνίδι του και μπορεί να σταθεί ακόμη και σε δύσκολες έδρες. Το Σαν Μαμές βέβαια δεν είναι απλή υπόθεση, εκεί η κερκίδα παίζει καθοριστικό ρόλο, βάζει πίεση σε κάθε φιλοξενούμενο. Η ταχύτητα των Νίκο και Ινιάκι Ουίλιαμς δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, οι Τσέχοι εκεί θα επικεντρώσουν την αμυντική τους προσήλωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα μου κάνει εντύπωση αν ζήσουμε ένα ματς με χαμηλό ρυθμό ανάμεσα σε Μάλμε και Ολυμπιακό, οι Σουηδοί θα προσπαθήσουν να επιτεθούν, οι ερυθρόλευκοι θα πιέσουν και ξέρουν να το κάνουν σωστά, τους δίνω καλή τύχη να πάρουν αποτέλεσμα, επιλέγω Χ2 & over 1.5 γκολ στο 1.88.

Θα δούμε μπόλικη τακτική στη χώρα των Βάσκων, η Μπιλμπάο θα θελήσει να βάλει δύσκολα στη Σλάβια, η οποία όμως γενικά βγάζει αντοχή, δεν παραδίνεται εύκολα. Ναι, έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, αλλά και οι Τσέχοι θα παλέψουν, θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, πάμε με 2-3 γκολ στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάλμε - Ολυμπιακός: Χ2 & over 1.5 γκολ (απόδοση 1.88), 22:00
  • Μπιλμπάο – Σλάβια Πράγας: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ