TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Ρονάλντο είναι αχόρταγος και η Πορτογαλία συνεχίζει το απόλυτο

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Scotland at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Sept. 8, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Scotland at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Sept. 8, 2024. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με το 2.22 και το 2.95 για απόψε.

Έχει πάρει πολύ σοβαρά το Nations League η Πορτογαλία, μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, φυσικά και οδηγεί την κούρσα στο 1ο γκρουπ της 1ης κατηγορίας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πέρασε εμφατικά το Σάββατο από την Πολωνία, ο Ρονάλντο ήταν ξανά συνεπής στο… ραντεβού με τα δίχτυα, το 3-1 αναδεικνύει τη διαφορά που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια στιγμή, εξελίσσεται και μια προσπάθεια ανανέωσης, στην άμυνα με τον Βέιγκα (Τσέλσι) και στη μεσαία γραμμή με τον Σαμού Κόστα (Μαγιόρκα), οι υποχρεώσεις είναι πολλές και συνεχόμενες, θα χρειαστούν όλοι. Τα ταξίδια για τους Ίβηρες, συνεχίζονται, η σημερινή δοκιμασία τους φέρνει στο Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης.

Η Σκωτία ενώ παίζει καλά, αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα, έβαλε δύσκολα στην Κροατία, αλλά ηττήθηκε 2-1 κι ενώ στην τελευταία φάση, της ακυρώθηκε γκολ από το VAR, σε μια εντελώς οριακή φάση. Η ουσία είναι πως παλεύει να μείνει στην κατηγορία, αλλά τα δεδομένα δεν είναι μαζί της, θα χρειαστεί υπέρβαση για να αποφύγει τον υποβιβασμό, απόψε παίζονται πολλά.

Έχει τον έλεγχο η Ρουμανία

Αφεντικό στο 2ο γκρουπ της 3ης κατηγορίας είναι η Ρουμανία, δεν συνάντησε καμία δυσκολία στην Κύπρο, πήρε τη νίκη με 3-0 και έχει βάλει… πλώρη για την άνοδο. Φαινόταν αυτή η εξέλιξη από το Εuro, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, η βελτίωση είναι συνεχής και οι βλέψεις μεγάλες. Σήμερα θα δοκιμαστεί στη Λιθουανία, τη χειρότερη ομάδα του γκρουπ, η οποία δεν έχει ούτε βαθμό. Προβληματικοί οι γηπεδούχοι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, ευάλωτοι αμυντικά, ακίνδυνοι επιθετικά, δεν βλέπω τον τρόπο για άμεση βελτίωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και να θέλει η Πορτογαλία να παρουσιαστεί χαλαρή, είναι δύσκολο, ο Ρονάλντο παρασύρει τους πάντες στην προσπάθεια για μία ακόμη νίκη. Η Σκωτία δεν είναι κακή, αλλά κάνει εύκολα λάθη και δεν παίρνει τίποτα στα παιχνίδια της. Εκτιμώ πως θα δούμε καλό και ανοικτό ματς, επιλέγω 2 & Goal/Goal στο 2.95.

Η Λιθουανία θα αμυνθεί μαζικά, μήπως και μπλοκάρει το παιχνίδι της Ρουμανίας. Δεν έχει άλλη επιλογή, αν δώσει χώρους θα χάσει εύκολα. Ακριβώς αυτό θα ψάξουμε, τη… δύσκολη νίκη των φιλοξενούμενων, επιλέγουμε 2 & under 3,5 γκολ στο 2.22.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σκωτία - Πορτογαλία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.95), 21:45
  • Λιθουανία – Ρουμανία: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.22), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ