TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Ρονάλντο σκοράρει και η Πορτογαλία είναι ήρεμη

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Croatia at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Sept. 5, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Croatia at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Sept. 5, 2024. (AP Photo/Armando Franca) @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.87 και στο 2.72 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Έχει βαλθεί να νικήσει το χρόνο, κλείνει τα αφτιά του σε κάθε συζήτηση για την ηλικία του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σκοράρει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ξανά το σημείο αναφοράς, έφθασε τα 900 γκολ στην καριέρα του, βρήκε δίχτυα στη νίκη 2-1 της Εθνικής Πορτογαλίας επί της Κροατίας, είναι «άρρωστος» με το ποδόσφαιρο, μόνο αυτός θα αποφασίσει για το πότε θα πει αντίο.

Οι Ίβηρες ξεκίνησαν με το δεξί την διαδικασία του Nations League, αυτή την εποχή το ζητούμενο για την ομάδα του Μαρτίνεθ, είναι να αφήσει πίσω τα όσα έγιναν στο Euro της Γερμανίας και να ξαναβρεί ψυχολογία. Το πρώτο βήμα έγινε, σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία να δοθεί ανάλογη συνέχεια κόντρα στη Σκωτία, η οποία έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στην δική τους πρεμιέρα οι Σκωτσέζοι έχασαν 3-2 στην έδρα τους από την Πολωνία, είχαν ισοφαρίσει από 0-2, αλλά ένα ακόμη λάθος στην άμυνα έφερε την ήττα. Υπάρχει πίεση από τον κόσμο και προς τους παίκτες και τον προπονητή.

Η Κροατία θέλει χρόνο και ανανέωση

Η Κροατία μπαίνει σε μια εποχή που θα πρέπει να ανανεωθεί, ο Ντάλιτς είναι αυτός που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ομοσπονδίας και σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Η ήττα 2-1 από την Πορτογαλία ήρθε μέσα από κακό ξεκίνημα και αντίδραση στη συνέχεια. Η τριάδα στην άμυνα είναι κάτι που θέλει χρόνο για να αποδώσει, στο τελευταίο κομμάτι του ματς ο Ντάλιτς έπαιξε με τέσσερις πίσω, κάτι που λειτούργησε καλύτερα. Το σημερινό τεστ με την Πολωνία θα διεξαχθεί στο Όσιγιεκ, εκτιμώ πως θα πάμε στη λογική της πρεμιέρας και σαν σύστημα και σε επίπεδο προσώπων. Οι Πολωνοί προέρχονται από τη νίκη 3-2 στη Σκωτία, προσπαθούν να ξεχάσουν τις απογοητευτικές εμφανίσεις στο Euro, θέλουν και αυτοί να ενσωματώσουν νέα πρόσωπα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από τη στιγμή που ο Ρονάλντο επέστρεψε στα γκολ με την Εθνική, όλα η Πορτογαλία ηρέμησε. Η διαδικασία των προκριματικών του Nations League βοηθάει τις μεγάλες ομάδες να… επουλώσουν πληγές. Η Σκωτία περνάει κρίση, στα δικά μου μάτια χρειάζεται και αλλαγή αρκετών πραγμάτων, παίζει ποδόσφαιρο προηγούμενων εποχών. Η Πορτογαλία είναι ακλόνητο φαβορί, επιλέγω 1 & over 3,5 στο 2.72.

Η Κροατία παρά την τάση ανανέωσης, είναι ταλαντούχο γκρουπ. Ο Ντάλιτς έχει να διαχειριστεί παίκτες με μεγάλη ποιότητα, η Πολωνία δεν διαθέτει ανάλογο βάθος. Γενικά περιμένω το ματς να είναι ανοικτό, αυτό θα το προκαλέσουν οι γηπεδούχοι, πιθανότατα θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, στο 1.87 η απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Σκωτία: 1 & over 3,5 (απόδοση 2.72), 21:45
  • Κροατία - Πολωνία: Goal/Goal (απόδοση 1.87), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ