BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο σκόρερ και η διπλή ευκαιρία

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές | 21 Ιανουαρίου 2022
Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές | 21 Ιανουαρίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr έχει αέρας… λάτιν με δύο σημεία από την Ισπανία και την Χιλή.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Βαλένθια. Το βλέμμα μας πηγαίνει στον Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπιλμπάο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15. Έκτοτε, βρήκε απέναντι του 20 φορές τη Βαλένθια (17 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) χωρίς να σκοράρει σε καμία εξ αυτών (μοίρασε 5 ασίστ)! Αν λάβουμε υπόψιν ότι μετράει 76 τέρματα σε 344 παιχνίδια στη La Liga φαντάζει λίγο οξύμωρο το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα απέναντι στις νυχτερίδες.

Αν θέλουμε να είμαστε και δίκαιοι, τόσο κόντρα στη Χετάφε, όσο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η απόδοση του δεν ήταν καλή. Ο αγώνας με τη Βαλένθια είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αφήσει πίσω του αυτές τις εμφανίσεις. Μια Βαλένθια από την άλλη που αντιμετωπίζει πολλά θέματα, μιας και δεν ενισχύθηκε σοβαρά στη μεταγραφική περίοδο, ενώ μετά το 1-3 στη Θέλτα ήταν η πρώτη φορά που τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός Μπαράχα στα δύο χρόνια που είναι στο τιμόνι των Νυχτερίδων. Αμυντικά δε, είδαμε πολλά κενά, τα οποία είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ο Ινιάκι Γουίλιαμς με την ταχύτητά του.

Πιστεύουμε πως ο έμπειρος επιθετικός θα βρει ευκαιρίες να βγει μόνος του απέναντι στον Μαμαρντασβίλι. Οπότε στο χέρι του είναι να εκμεταλλευτεί έστω μία εξ αυτών και να μας πληρώσει. Θα στηρίξουμε λοιπόν τον Ινιάκι Γουίλιαμς για anytime scorer στο 3,10.

Πάμε στη Χιλή, εκεί όπου έχουμε την αναμέτρηση της Ο’ Χίγκινς με τη Λα Καλέρα. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 επί της Ικίκε. Βέβαια τη φετινή σεζόν δεν εντυπωσιάζει, έχοντας κάποια ξεσπάσματα ανά διαστήματα, με την ανασταλτική της λειτουργία να έχει σοβαρά θέματα, εκεί όπου δέχεται πανεύκολα ευκαιρίες και τέρματα (12 τέρματα παθητικό στα 5 τελευταία παιχνίδια της). Η Λα Καλέρα από την άλλη το παλεύει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (2-2-2), αν και εκτός έδρας έχει θέματα. Βέβαια στο ένα από τα παιχνίδια που έδωσε, αντιμετώπισε ένα από τα κορυφαία ρόστερ της κατηγορίας (Κατόλικα), ενώ στο άλλο αγωνίστηκε στο υψόμετρο της Κομπρελόα. Το γεγονός ότι καίγεται για βαθμούς της δίνει υψηλό κίνητρο για σήμερα.

Η Ο'Χίγκινς πέραν του γεγονότος ότι τρομερά ασταθής με κάποια ξεσπάσματα, έχει απουσίες για απόψε. Η Λα Καλέρα από την άλλη βγάζει περισσότερη σταθερότητα και η αλήθεια είναι πως αυτό το εκτός έδρας ματς είναι αρκετά βατό για να κάνει σεφτέ και να αποβάλει και λίγο άγχος στο εσωτερικό της. Θα πάμε με τη κάλυψη του Χ2 σε απόδοση 1,67. Για τους πιο ρισκαδόρους, το 2 έχει απόδοση 3,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣΠ1 – 28/8, 20:00 – Μπιλμπάο – Βαλένθια: Ι. Γουίλιαμς anytime scorer (Απόδοση 3,10)
  • ΧΙΛ1 – 29/8, 01:00 – Ο’ Χίγκινς – Λα Καλέρα: Χ2 (Απόδοση: 1,67)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά από τις κορυφαίες διοργανώσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ