BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι αναμνήσεις του 2005 και του 2007 στο σήμερα του 1.80

Οι παίκτες της Ρεάλ σηκώνουν το τρόπαιο του Champions League
Οι παίκτες της Ρεάλ σηκώνουν το τρόπαιο του Champions League © 2024 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League.

Η νέα εποχή στο Champions League είναι γεγονός με την κατάργηση των παραδοσιακών ομίλων των τεσσάρων ομάδων και την έλευση της League Phase. 36 ομάδες μπαίνουν σε ένα μεγάλο γκρουπ με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αρχή γίνεται σήμερα και έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία από τους αγώνες της βραδιάς.

Ξεκινάμε από το σπίτι της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φιλοξενεί στο Μπερναμπέου την Στουτγκάρδη. Η «βασίλισσα» δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όχι τόσο από άποψη αποτελεσμάτων, όσο κυρίως από το γεγονός πως ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματα της και να εντάξει στη χημεία του υπόλοιπου συνόλου τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Δεν είναι κάτι εύκολο, όχι λόγω του ταλέντου του Γάλλου σούπερ σταρ, αλλά ακριβώς επειδή είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας και αυτός που θα βγει μπροστά.

Η Στουτγκάρδη από την άλλη έχει ξεκινήσει με δύο νίκες και μία ήττα το πρωτάθλημα, στη νέα της εποχή, μιας και είχε αποχωρήσεις και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Σαφώς, το δύσκολο για την φιλοξενούμενη δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι πρέπει να διαχειριστεί και την Bundesliga και το Champions League.

Μπορεί η Ρεάλ να μην έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στις υποχρεώσεις της, έχει όμως το βάρος της φανέλας να «καθαρίσει» παιχνίδια όπως το σημερινό με αντιπάλους που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι ο άσος με το over 2.5 σε απόδοση 1.67.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από τους τελικούς του 2005 και του 2007. Η Μίλαν υποδέχεται την Λίβερπουλ και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τους τελικούς της Κωνσταντινούπολης και της Αθήνας, όμως δεδομένα είναι το ζευγάρι που μας θυμίζει εκείνες τις εποχές.

Οι «ροσονέρι» έχουν μπει σε νέα εποχή, μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φονσέκα και αναζητούν την αγωνιστική τους ταυτότητα.

Το ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό, μιας και μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη, την οποία και πέτυχαν με το εμφατικό 4-0 επί της Βενέτσια.

Πάντως, δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν κακή στα προηγούμενα παιχνίδια η Μίλαν, απλά της έλειψε το καθαρό μυαλό. Έχει ποιότητα, έχει φανέλα για ευρωπαϊκά ματς, αλλά και έδρα.

Η Λίβερπουλ από την άλλη «πάγωσε» μετά την ήττα από την Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 στο Άνφιλντ. Μάλιστα, ο Άρνε Σλοτ δέχθηκε και μία πρώτη κριτική, κυρίως στα social media.

Ήταν κάτι αναμενόμενο να συμβεί στην πρώτη ήττα των «Reds», με δεδομένο πως η ομάδα έχει μπει σε νέα εποχή, μετά και την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ. Το ζήτημα είναι αν και πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Merseyside μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας και περιμένουμε από τους γηπεδούχους να παίξουν με τη φόρα του 4-0 επί της Βενέτσια. Σίγουρα προβληματίστηκαν στην Λίβερπουλ μετά την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου και δεν ξέρουμε πόσο άμεσα θα επιστρέψουν.

Πάντως οι στοιχηματικές την δίνουν ως φαβορί, αλλά θα διαφωνήσουμε. Η έδρα και η φανέλα της Μίλαν θα παίξει τον ρόλο της σήμερα. Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο του 1Χ σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη: 1 και Over 2.5 (απόδοση: 1.67), 22:00
  • Μίλαν – Λίβερπουλ: 1Χ (απόδοση: 1.80), 22:00

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά από τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ