BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι αποδόσεις για το ζευγάρι τελικού

Ο Χάρι Κέιν
Ο Χάρι Κέιν 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Το Euro 2024 θα μας κρατήσει συντροφιά το φετινό καλοκαίρι και το BetMarket.gr έχει τις αποδόσεις για το ζευγάρι τελικού.

Η έναρξη του Euro 2024 είναι γεγονός και από σήμερα και για έναν μήνα θα απολαύσουμε τις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης στα γήπεδα της Γερμανίας.

Φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι ποια ομάδα θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Θα είναι ξανά η Ιταλία; Θα φτάσει επιτέλους στην κορυφή η Αγγλία; Θα το κατακτήσει η οικοδέσποινα Γερμανία;

Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε ποιο θα είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Εκεί όπου οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές, με δεδομένο πως ψάχνουμε, όχι μία, αλλά δύο ομάδες.

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Αντικειμενικά αποτελεί το ζευγάρι που περιμένει ο περισσότερος κόσμος, με δεδομένο πως αμφότερες οι ομάδες εκκινούν ως φαβορί. Η Αγγλία έχει τον πρώτο λόγο και στον Όμιλο της, όπως όμως και η Γαλλία. Κρατάμε πάντως πως τερματίσουν πρώτες και οι δύο, αν προχωρήσουν κανονικά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά.

Το ενδεχόμενο πάντως να είναι το ζευγάρι του τελικού το Αγγλία – Γαλλία το βρίσκουμε σε απόδοση 7,00.

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Περισσότερες πιθανότητες, λόγω των θέσεων στις διασταυρώσεις τους, έχει το ζευγάρι Αγγλία – Γερμανία. Αμφότερες έχουν εύκολο έργο στους ομίλους, μιας και η Γερμανία αντιμετωπίζει τις Σκωτία, Ουγγαρία και Ελβετία, ενώ η Αγγλία αντιμετωπίζει τις Δανία, Σλοβενία και Σερβία. Σε φυσιολογικές συνθήκες θα τερματίσουν πρώτες, άρα θα έχουν εύκολο αντίπαλο στους «16» και μετά είναι στο χέρι τους να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως αν χάσει έδαφος η Αγγλία και τερματίσει 2η, ενώ αντίστοιχα η Γερμανία 1η, τότε θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη φάση των «16».

Το ζευγάρι του τελικού του Euro 2024 ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία το βρίσκουμε στο 9,50.

ΑΓΓΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Και εδώ έχουμε μία παρόμοια συνθήκη με το παραπάνω ζευγάρι. Η Πορτογαλία, εφόσον κάνει το αυτονόητο και τερματίσει στην 1η θέση του F Ομίλου, θα είναι στην πρώτη πλευρά του bracket, άρα θα βρει την Αγγλία στο δρόμο της μονάχα στον τελικό. Πάλι με την υποσημείωση ότι τα «τρία λιοντάρια» θα τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου τους.

Το ενδεχόμενο το ζευγάρι του τελικού του Euro 2024 να είναι Αγγλία – Γαλλία το βρίσκουμε στο 12,00.

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, μακροχρόνια στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ