BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι απουσίες στο Ουκρανία – Τσεχία και τα γκολ στο Μόναχο

German players celebrate after a goal during the Nations League soccer match between Bosnia and Germany in Zenica, Bosnia and Herzegovina, on Friday, Oct. 11, 2024. (AP Photo/Armin Durgut)
German players celebrate after a goal during the Nations League soccer match between Bosnia and Germany in Zenica, Bosnia and Herzegovina, on Friday, Oct. 11, 2024. (AP Photo/Armin Durgut) @2024 ARMIN DURGUT/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Nations League, εκεί όπου τα γκολ έχουν αξία.

Συνεχίζεται η δράση στο Nations League και έχουμε εντοπίσει δύο σημεία με γκολ από τους αποψινούς αγώνες.

Αρχή κάνουμε με την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Τσεχία. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση, χάρη στο… χρυσό γκολ του Μούντρικ. Ο νεαρός εξτρέμ πήρε ψυχολογία μετά από αυτό το γκολ, με δεδομένο πως είναι σε αγωνιστική απραξία στην Τσέλσι φέτος, έχοντας ελάχιστες παρουσίες. Βέβαια, δεν είναι μόνο ο αριστερός εξτρέμ που δεν μπορεί να βοηθήσει τόσο άμεσα τους Ουκρανούς.

Θυμίζουμε πως εκτός είναι οι Τσιγκάνκοφ και Ζιντσένκο, με αποτέλεσμα οι λύσεις, τόσο δημιουργικά από τον πρώτο, όσο και εκτελεστικά από τον δεύτερο να εκλείπουν σήμερα. Αντίστοιχα, βέβαια, απουσίες έχει και η Τσεχία, με κυριότερη αυτή του Σικ που αποτελεί και τον βασικό επιθετικό της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι πάντως κέρδισαν τις προάλλες, έφτασαν τις δύο νίκες και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια με στόχο την πρωτιά στον όμιλο.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν σημαίνουσες απουσίες. Κυριότερα, δε, είναι ομάδες που δεν μας πείθουν ιδιαίτερα για τις επιθετικές τους αρετές. Μάλιστα, η Τσεχία δεν είναι και ομάδα που θα δυσκολευτεί αν δώσει την κατοχή στην αντίπαλο, θα παίξει με χαμηλά τις γραμμές και αν της βγει ευκαιρία για αντεπίθεση, θα προσπαθήσει να την μετουσιώσει σε γκολ. Οι παραπάνω συνθήκες πάντως μας οδηγούν σε ματς με λίγα τέρματα. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Under 2.5 σε απόδοση 1.75.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην Γερμανία και την Ολλανδία. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στην προηγούμενη διακοπή, σε ένα χορταστικό από άποψη θεάματος 2-2. Φυσικά δεν είναι μία πρωτότυπη συνθήκη για ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, μιας και τα τελευταία 6/7 ματς που έδωσαν, έληξαν με Over 2.5 γκολ.

Η Γερμανία είναι ομάδα που έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις μπροστά, στερείται, όμως καθαρού μυαλού στην άμυνα, ενώ το γεγονός ότι ανεβάζει πολύ ψηλά τις γραμμές σε φάση επίθεσης, δημιουργεί κενά. Αντίστοιχα, η Ολλανδία μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλά, παρά την παρουσία, όμως, των Ντε Λιχτ και φαν Ντάικ, τα προβλήματα πίσω είναι αρκετά.

Έχουμε δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Με δεδομένο πως κρίνεται σήμερα η πρωτιά του 3ου Ομίλου της League A, δεν περιμένουμε από κανένα από τα δύο σύνολα να βάλει σε προτεραιότητα την άμυνα. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • NL – 14/10, 21:45 – Ουκρανία – Τσεχία: Under 2.5 (Απόδοση: 1.75)
  • NL – 14/10, 21:45 – Γερμανία – Ολλανδία: Over 2.5 (Απόδοση: 1.60)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ