BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι αριθμοί δείχνουν γκολ

Espanyol's Javi Puado jumps during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 21, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Espanyol's Javi Puado jumps during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 21, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2024 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Δύο επιλογές από την αγορά των γκολ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Τορίνο - Κόμο: Ικανές επιθέσεις, αδύναμες άμυνες

Η Τορίνο δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή φόρμα και μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, με την κάκιστη αμυντική της λειτουργία να καλύπτει την ικανότατη επίθεση της. Είναι εντυπωσιακό το ότι στα πέντε τελευταία ματς της έχει σκοράρει 10 τέρματα, όμως εξίσου εντυπωσιακό είναι το ότι σε αυτά τα ματς έχει δεχθεί 13 τέρματα.

Η Κόμο μπορεί να μην ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, όμως έχοντας μόλις μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-2-1) μπορούμε να πούμε πως έχει βελτιώσει την εικόνα της. Σημαντικό είναι πως πλέον έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας σκοράρει 10 γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της κι αυτό επισκιάζει το ότι τη φετινή σεζόν δεν έχει καμία ανέπαφη εστία.

Εκτίμηση

Πρόκειται για δύο ομάδες που είναι πολύ ικανές επιθετικά και καθόλου αμυντικά. Επομένως, θα ποντάρουμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal, το οποίο είναι σε απόδοση 1.80.

Εσπανιόλ - Σεβίλλη: Γκολ εντός η μία, γκολ εκτός η άλλη

Η Εσπανιόλ μπορεί να μην είναι σε φόρμα γενικότερα (1-0-4), όμως στην έδρα της έχει εντελώς διαφορετική εικόνα. Στις τέσσερις πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της, μέτρησε τρεις νίκες, ενώ όλες είχαν Goal/Goal & Over 2.5.

Η Σεβίλλη από την άλλη, είναι σε μέτρια κατάσταση από άποψη φόρμας (2-1-2), όμως εκτός έδρας δεν έχει νίκη φέτος (0-3-2). Όσον αφορά τους αριθμούς, αξιοσημείωτο είναι το ότι σε τέσσερις από τις πέντε εξόδους της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Επιλογή

Εάν ρίξουμε μια ματιά στην προϊστορία των δύο ομάδων, θα δούμε πως τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους είχαν Goal/Goal. Το ίδιο πιστεύουμε πως θα συμβεί και σήμερα, βάσει της εικόνας που έχουμε από τις δύο ομάδες, με την επιλογή να προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονό

  • 21:45, Τορίνο - Κόμο: Goal/Goal (1.80)
  • 22:00, Εσπανιόλ - Σεβίλλη: Goal/Goal (1.91)

Το Betmarket παρακολουθεί καθημερινά τη δράση και σας παρουσιάζει τις αναλύσεις του και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ