BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι άσοι του Τσιτσιπά και του Οπέλκα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ / ATP-500 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΑΔΑΛ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ / ATP-500 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΑΔΑΛ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τενιστική πρόταση της ημέρας από το BetMarket.gr περιλαμβάνει Στέφανο Τσιτσιπά και πολλούς, πάρα πολλούς άσους!

Μπορεί να είμαστε στην αναμονή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το US Open, όμως η δράση δεν σταματά ποτέ στο τένις. Κάθε άλλο. Στα μεσοδιαστήματα από τα Grand Slam έχουμε την ευκαιρία να δούμε την προετοιμασία κορυφαίων ονομάτων και τον βαθμό ετοιμότητας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα μιας και αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Γκστάαντ τον Ματέο Μπερεντίνι και θέλει να φτάσει τις 14 νίκες σε ημιτελικά σε 19 προσπάθειες. Το έργο του Έλληνα τενίστα δεν είναι τόσο εύκολο, παρά το γεγονός πως η παράδοση είναι με το μέρος του με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Ιταλός είναι σε καλή κατάσταση και έχει επιστρέψει για τα καλά στο τουρ, παίζοντας εκπληκτικό τένις.

Τα κύρια στοιχεία που τον έχουν φέρει ως εδώ είναι τα βαριά του χτυπήματα από τη βασική γραμμή και φυσικά το σερβίς του. Κομμάτι του παιχνιδιού το οποίο βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Ο Μπερετίνι μπορεί να θεωρείται και ο καλύτερος σέρβερ και το αποδεικνύει όλη αυτήν την εβδομάδα. Όσον αφορά τα νούμερα του, έχει περάσει 22 άσους σε τρία παιχνίδια στο Γκστάαντ. Ο Μπερετίνι θα σημαδεύει διαρκώς το μπάκχαντ του Τσιτσιπά και θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει από εκεί γρήγορους και εύκολους πόντους. Όταν βρει δε τις γωνίες αλλά και το «Τ», θα βοηθήσει στους άσους. Βέβαια, αυτό περιμένουμε να το δούμε και από τον Τσιτσιπά.

Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω, περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετούς άσους. Θα πάμε λοιπόν στο 11+ στους άσους του σημερινού αγώνα σε απόδοση 1,50.

Το δεύτερο σημείο μας είναι από το τουρνουά του Νιούπορτ και τον ημιτελικό μεταξύ των Οπέλκα και Μίκελσεν. Ο Οπέλκα εντυπωσιάζει στο συγκεκριμένο τουρνουά, μιας και στην επιστροφή του στη δράση μετά από 23 μήνες, είναι εξαιρετικός με τρεις νίκες και διεκδικεί μία θέση στον τελικό. Εντύπωση προκαλεί το πώς τα καταφέρνει ενώ τα ματς του συνεχώς πηγαίνουν στα τρία σετ, με την απάντηση να βρίσκεται στο σερβίς, μιας και έχει σταθερά 20+ άσους στο ενεργητικό του.

Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού τον βοηθά να έχει ενέργεια και φρέσκα πόδια. Ο σημερινός του αντίπαλος είναι εξίσου πολύ καλός σέρβερ. Έχουμε ένα ζευγάρι που μπορεί να παίξει τρία σετ και να δώσει άσους. Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι οι 22+ άσοι σε απόδοση 1,65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οπέλκα - Μίκελσεν: 22+ άσοι (απόδοση: 1.65), 20:00
  • Τσιτσιπάς - Μπερετίνι: 11+ άσοι (απόδοση: 1.50), 14:30

Δυάδα απόδοσης 2.47

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ