BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι νέες αποδόσεις κατάκτησης της Stoiximan Super League

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι νέες αποδόσεις κατάκτησης της Stoiximan Super League
INTIME SPORTS

Αλλαγές είχαμε όσον αφορά τις αποδόσεις κατάκτησης της Stoiximan Super League και το BetMarket.gr έχει τις νέες τιμές.

Μπορεί να περιμένουμε την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πανσερραϊκό για να πέσει και τυπικά η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όμως τα κρίσιμα ματς όσον αφορά την κορυφή της βαθμολογίας, πέρασαν. Ο Άρης πήρε σπουδαίο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ στο ντέρμπι της Αθήνας η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, η Ένωση έπιασε κορυφή στην βαθμολογία, δείχνοντας τα δόντια της ενόψει της συνέχειας και… σβήνοντας τα στραβοπατήματα με Λαμία και Καλλιθέα. Όσο για τον Ολυμπιακό, χωρίς να πατήσει ιδιαίτερο γκάζι επικράτησε του Ατρομήτου με 2-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την απόδοση τους να φτάνει το 2.25. Φυσικά, έχουν μπροστά τους όλα τα ντέρμπι, όμως έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς με δεδομένο πως είμαστε ακόμα στην έναρξη της σεζόν.

Στην 2η θέση βρίσκουμε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΕΚ, με την απόδοση της να φτάνει στο 3.75. Παρουσιάζει σχετικά μικρή πτώση, μιας και πριν μία εβδομάδα η απόδοση της ήταν στο 4.00.

Αντίστροφη πορεία για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη, είναι 3ο φαβορί και από το 3.50 έχει ανέβει η απόδοση του στο 4.50. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε ευκαιρίες χτες και θα μπορούσε να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε. Συνολικά πάντως είναι και φέτος πολύ καλός και μένει να φανεί η διάρκεια, η αποτελεσματικότητα και η διαχείριση παράλληλα με το Europa League.

Τέταρτο φαβορί με συνεχώς ανοδική τιμή είναι ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι είναι πλέον στο 7.00 από το 5.50 της προηγούμενης εβδομάδας για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Το «τριφύλλι» δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ και επί της ουσίας δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά, παρά μόνο έφτανε κοντά στην περιοχή και δημιουργούσε προϋποθέσεις. Το χειρότερο δε είναι πως δεν δείχνει βελτίωση. Εξ ου και η ανοδική πορεία της απόδοσης για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League:

  • Ολυμπιακός – 2,25
  • ΑΕΚ – 3,75
  • ΠΑΟΚ – 4,50
  • Παναθηναϊκός – 7,00

Στο BetMarket.gr θα βρείτε τις αποδόσεις κατάκτησης για όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ