TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αφύπνισης για την Σοσιεδάδ

Real Sociedad's manager Imanol Alguacil gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid in San Sebastian, Spain, Friday, April 26, 2024. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's manager Imanol Alguacil gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid in San Sebastian, Spain, Friday, April 26, 2024. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2024 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 1.91 και στο 2.80 για απόψε.

Πέρυσι τέτοια εποχή η Σοσιεδάδ πετούσε… φωτιές. Πρωταγωνιστούσε στο Champions League και είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, πάντα με τον Αλγουαθίλ στην άκρη του πάγκου. Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν θυμίζει εκείνο το σύνολο που προκαλούσε θαυμασμό για το θέαμα που παρουσίαζε. Έχει 5 βαθμούς στη LaLiga, αλλά δυσκολεύεται απίστευτα στο γκολ, έχει να βρει δίχτυα 4 ματς!

Έβγαλε μια μικρή βελτίωση στο 1-1 της Τετάρτης απέναντι στη Νις για το Europa League, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήταν παθητική και γλίτωσε από τύχη την ήττα. Μπορεί να βρει σύντομα τον καλό εαυτό της; Απόψε υποδέχεται την Βαλένθια, η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει ούτε βαθμό, έχει υποστεί 3 ήττες σε ισάριθμα ματς. Τα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για τους Βάσκους.

Η καρδιά της πρωταθλήτριας

Χρειάστηκε 7 ολόκληρες αγωνιστικές η Γιουνγκ Μπόις για να πετύχει την πρώτη της νίκη στην Ελβετία, το 3-1 επί της Λωζάνης μετρίασε λίγο το άγχος των οπαδών για το κακό ξεκίνημα. Μιλάμε για την πρωταθλήτρια, μιλάμε για την ομάδα που απέκλεισε την Γαλατάσαραϊ και βρίσκεται στη League Phase του Champions League.

Έχει το καλύτερο και ακριβότερο ρόστερ (20 εκατομμύρια πιο χαμηλά η Βασιλεία) εντός συνόρων, δείχνει να συνέρχεται και περιμένει να πιστοποιήσει αυτή την άνοδο, υποδεχόμενη την Γκρασχόπερς. Λίγα πράγματα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς βαθμό εκτός έδρας, επιθετικά έχουν κάποιες ιδέες, τα χαλάνε όλα στην ανασταλτική λειτουργία, τα 13 γκολ παθητικό σε 5 ματς είναι πολλά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Aν θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση η Σοσιεδάδ, καλύτερη ευκαιρία από το εντός έδρας ματς με την Βαλένθια, δεν πρόκειται να βρει. Θα… σπρώξει και η έδρα προς αυτή την κατεύθυνση, ο άσος του 1.91 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Είναι πλασματική η θέση της Γιουνγκ Μπόις στην βαθμολογία, θα… αναρριχηθεί σύντομα και θα επιστρέψει στην διεκδίκηση και του φετινού τίτλου, το -8 καλύπτεται. Εκτιμώ πως θα νικήσει την προβληματική στην άμυνα Γκρασχόπερς, η οποία από την πλευρά της ξέρει να επιτίθεται και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ - Βαλένθια: 1 (απόδοση 1.91), 19:30
  • Γιουνγκ Μπόις - Γκρασχόπερς: 1 & goal/goal (απόδοση 2.80), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ