ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα αντίδρασης με ξέσπασμα για την Παλμέιρας

Ο Ραφαέλ Βέιγκα, ο Πιγκέρες και ο Σκάρπα πανηγυρίζουν γκολ της Παλμέιρας κόντρα στη Σάο Πάουλο στο πολιτειακό πρωτάθλημα
Ο Ραφαέλ Βέιγκα, ο Πιγκέρες και ο Σκάρπα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Σάο Πάουλο © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα ψάχνει έναν τρόπο για να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει φουλ πλώρη για το πρωτάθλημα. Βρίσκει απέναντί της την Αβαΐ. Ποντάρισμα στο 1.62.

Η Παλμέιρας είναι το φαβορί για το φετινό Brasileirao, αυτός ήταν ο βασικός στόχος για τον Αμπέλ Φερέιρα από την έναρξη της σεζόν μετά τις back to back κατακτήσεις Copa Libertadores. Προσπάθησε να το φτάσει και εκεί ως το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της Serie A με 8 βαθμούς παραπάνω από τη δεύτερη Ιντερνασιονάλ και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές. Στο ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο τα έκανε όλα σωστά, σχεδόν όλα, αφού δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών αλλά ήταν άστοχη και τελική το ματς κόλλησε στο 0-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στη σειρά, αφού είχε προηγηθεί το 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε που… καίγεται στη μάχη της παραμονής και είναι μια δυνατή ομάδα που δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί.

Απόψε φιλοξενεί την Αβαΐ (03:00 LIVE από το SPORT24). Η φιλοξενούμενη δείχνει να το έχει παρατήσει, είναι καταδικασμένη να υποβιβαστεί. Έχει μεν μαθηματικές ελπίδες, αλλά δείχνει να έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της, έτσι και αλλιώς δεν… βλέπεται. Μετράει πέντε ήττες στη σειρά, ενώ δεν έχει κερδίσει στα εννιά τελευταία ματς στον δρόμο (0-2-7).

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πίσω τον καλό επιθετικό Ρόνι, συν κάποιες άλλες επιστροφές, ψάχνει αντίδραση και να κάνει νίκη μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Στο Allianz Parque έχει να χάσει εδώ και οκτώ ματς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετρώντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Υπάρχει διαφορά κλάσης στις δύο ομάδες. Δεν μπορεί να δει στα μάτια τέτοιου επιπέδου ομάδες η Αβαΐ, φάνηκε και στο 3-0 από τη Φλουμινένσε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Στο 1.62 το combo 1 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Αβαΐ: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.62), 03:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ