ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα για παράσταση στο Μπομπονέρα

Ο Μάρκος Ρόχο πανηγυρίζει κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στη Λα Πλάτα  μετά από ματς Κυπέλλου
Ο Μάρκος Ρόχο © 2022 AGUSTIN MARCARIAN/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς αφήνει το Αμαλφιτάνι και επιστρέφει στο Μπομπονέρα, το σπίτι της, για να αντιμετωπίσει την Ουρακάν. Ποντάρισμα στο 1.95.

Η Μπόκα Τζούνιορς επιστρέφει στο Μπομπονέρα, τη θρυλική έδρα της, αφού το προηγούμενο διάστημα υποχρεώθηκε να αγωνιστεί στο Αμαλφιτάνι της Βέλεζ. Δεν της βγήκε πάντως σε κακό, αφού ο κόσμος τη στήριξε σ’ αυτή την αναγκαστική μετακόμιση, αφού ο χλοοτάπητας ήταν άθλιος στην έδρα της. Πλέον μιλάμε για άλλα δεδομένα, αφού το πρόβλημα διορθώθηκε και το ποιοτικό σύνολο του Μπατάλια μπορεί να αποδώσει τα προσδοκώμενα και να τρέξει στο χορτάρι.

Στο τελευταίο χρονικά ματς για τη Copa de la Liga κόλλησε στο 2-2 στο ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε στην Αβεγιανέδα. Ήταν πειστική, ο Μπενεντέτο προσπάθησε να κουβαλήσει την ομάδα καθώς σκόραρε δις, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε, παρότι προηγήθηκε και στις δύο περιπτώσεις. Εάν άξιζε κάποια τη νίκη ήταν η Μπόκα. Μεσοβδόμαδα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα από το Ροσάριο που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες παρακάτω για το Κύπελλο και επικράτησε 4-1.

Έκανε την έκπληξη από την άλλη η Ουρακάν και κέρδισε εντός έδρας τη Βέλεζ με 2-0. Είχε πάντως την τύχη με το μέρος της. Άνοιξε το σκορ στο 38’ με πέναλτι, από εκείνο το σημείο απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ στο 40’ πέτυχε και άλλο γκολ. Στο β’ μέρος έκατσε στο σκορ, έκανε σωστή διαχείριση και δεν την πάτησε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα επιστρέφει στο Μπομπονέρα και θέλει να κάνει μια δυνατή εμφάνιση. Η Ουρακάν εξάλλου δεν τρομάζει, ενώ ο Μπατάλια κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Ξέρει πώς να πάρει το 100% από αυτούς, ενώ έχει σε καλή κατάσταση τον γκολτζή Μπενεντέτο. Λογικές οι πιέσεις στον άσο, που έπεσε μάλιστα κάτω από το 1.60. Αήττητη η Μπόκα στα 9 τελευταία μεταξύ τους με 4-5-0 και τρεις νίκες στη σειρά, οι δύο με σκορ 3-0 και η μία με 2-0. Στο 1.95 το συνδυαστικό 1 & over 1,5, έχει βάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Ουρακάν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.95), 00:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ