TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα να εμφανιστεί η… κανονική Ουγγαρία

Hungary's coach Marco Rossi celebrates with players at the end of a Group A match between Scotland and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Hungary's coach Marco Rossi celebrates with players at the end of a Group A match between Scotland and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

O Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 1.95 και στο 3.10 για απόψε.

"Ντρέπομαι για τους παίκτες μου και για μένα", τα λόγια του προπονητή της Ουγγαρίας, Mάρκο Ρόσι, περιγράφουν με ακρίβεια τα συναισθήματα που προκάλεσε στην ομάδα του η συντριβή 5-0 από την Γερμανία, στην πρεμιέρα του Nations League. Ίσως και επηρεασμένοι από την κακή πορεία στο Euro, οι Ούγγροι παραδόθηκαν ουσιαστικά χωρίς μάχη στους Γερμανούς.

Προκαλεί εντύπωση αυτή η συμπεριφορά, μιλάμε για μια ομάδα, η οποία προ Euro μετρούσε 14 ματς χωρίς ήττα. Προφανώς δεν έγινε τόσο γρήγορα ένα τραγικό γκρουπ, αλλά χρειάζεται μια… φλόγα για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ίσως σήμερα της παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία, αντιμετωπίζει τη Βοσνία, η οποία βρίσκεται όντως σε αγωνιστικό τέλμα, είναι μια ομάδα που μετρά 7 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και αδυνατεί να συνέλθει. Το 5-2 από την Ολλανδία ήρθε φυσιολογικά και τα γκολ που πέτυχε ήρθαν σε στιγμές χαλάρωσης των οράνιε.

Μικρές οι διαφορές για Αλβανία και Γεωργία

Αλβανία και Γεωργία πήραν… φόρα μετά τα όσα παρουσίασαν στο πρόσφατο Euro, ξεκίνησαν με νίκες και στο Nations League και μάλιστα απέναντι σε ομάδες θεωρητικά καλύτερες. Η Αλβανία επικράτησε 2-1 της Ουκρανίας σε ουδέτερη έδρα λόγω του πολέμου, η Γεωργία συνέτριψε 4-1 την Τσεχία, αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Η σημερινή μεταξύ τους κόντρα, αναμένεται με ενδιαφέρον, υπάρχει ενθουσιασμός και στις δύο πλευρές, όποιος επικρατήσει θα κάνει τεράστιο άλμα για την πρωτιά του ομίλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ουγγαρία δεν είναι αυτή που είδαμε στα γήπεδα της Γερμανίας, ακόμη και η συντριβή από τα πάντσερ στην πρεμιέρα του Nations League μοιάζει υπερβολική με βάση την απόδοσή της. Έχει την ευκαιρία να κάνει νέα αρχή, η Βοσνία πρέπει να λύσει πολλά αγωνιστικά ζητήματα, επιλέγω 1 & over 1.5 στο 1.95.

Υπάρχει ενθουσιασμός σε Αλβανία και Γεωργία, η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του ομίλου, ωστόσο θεωρώ πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα πάω με την ισοπαλία, στο 3.10 η απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουγγαρία - Βοσνία: 1 & over 1.5 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Αλβανία - Γεωργία: Χ (απόδοση 3.10), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ