BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα πρόκρισης για Λιλ και Μίντιλαντ

Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez) © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για τα playoffs του Champions League.

Η ώρα να μάθουμε τις 36 ομάδες που θα παίξουν στην πρώτη League Phase του Champions League έφτασε. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου θα μάθουμε τις τέσσερις εναπομείνασες ομάδες που θα παίξουν στην τελική φάση. Δεν λείπουν φυσικά τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας με την Λιλ. Οι Τσέχοι ήταν αρκετά μέτριοι στο πρώτο ματς, πληρώνοντας επί της ουσίας το γεγονός πως έπαιξαν το παιχνίδι των Γάλλων και σε κανένα σημείο δεν επέβαλλαν το ρυθμό τους. Σαφώς το 2-0 του πρώτου αγώνα τους φέρνει με την πλάτη στον τοίχο, οπότε αναγκαστικά σχεδόν θα πρέπει να πάρουν ρίσκα για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Η Λιλ από την άλλη είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού. Το 2-0 δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, οπότε σήμερα θέλει απλά να τσεκάρει το εισιτήριο. Δεν περιμένουμε, βέβαια, να οπισθοχωρήσει, αλλά να ελέγξει την κατοχή και κυρίως να μην αφήσει το παιχνίδι να πάρει ρυθμό.

Αν δούμε απολύτως κυνικά τις δύο ομάδες, η Λιλ είναι καλύτερη ομάδα και απλά θέλει να προστατέψει το υπέρ της προβάδισμα. Δεν περιμένουμε ρίσκα από τους Γάλλους, γι’ αυτό και θα πάμε σε ένα Combo Bet, με το X2 & Under 3.5 να έχει απόδοση 2.02.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τη Μίντιλαντ. Οι Σλοβάκοι πήραν πολύτιμη ισοπαλία στην Σκανδιναβία και πλέον είναι στο χέρι τους να πάρει την ιστορική πρόκριση στην τελική φάση του Champions League. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο το έργο τους. Άλλωστε, κακά τα ψέματα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν και αρκετά τυχερή, μιας και η Μίντιλαντ έχασε πολλές φάσεις για να πάρει τη νίκη. Οι Δανοί ήταν καλύτεροι στον πρώτο αγώνα, όμως δεν έστειλαν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση έδειξαν πως είναι ένα εξαιρετικό σύνολο και συνεχίζουν να αποτελούν φαβορί στα μάτια μας. άλλωστε, η ποιότητα τους είναι τέτοια που υπερτερούν έναντι της Σλόβαν. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι η πρόκριση της Μίντιλαντ στο value 1,76.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UCL – 28/8, 22:00 – Σλάβια Πράγας – Λιλ: Χ2 και Under 3,5 (Απόδοση: 2,02)
  • UCL – 28/8, 22:00 – Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μίντιλαντ: Πρόκριση Μίντιλαντ (Απόδοση: 1,76)

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ