TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Οριακή η κατάσταση στη Μίλαν

AC Milan's Alvaro Morata sits in the bench prior to the start of the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Alvaro Morata sits in the bench prior to the start of the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε δύο βραδινές επιλογές διπλασιασμού.

Έχει ενδιαφέρον αυτό το πρώτο κομμάτι των πρωταθλημάτων, ειδικά όταν η κουβέντα εστιάζεται σε ομάδες με βαριές φανέλες, οι οποίες δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται η Μίλαν, ο Φονσέκα με δύο ισοπαλίες και μία ήττα χωρίς να έχει παίξει ντέρμπι, αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί στο καμπιονάτο, για την πρώτη απόλυση προπονητή.

Το σημερινό ματς με την Βενέτσια δείχνει κομβικό και πραγματικά είναι, οι αστέρες των ροσονέρι οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σε διαφορετική περίπτωση, άσχετα με το θέμα του προπονητή, θα βρεθούν και αυτοί στο στόχαστρο των οπαδών, ήδη υπάρχει γκρίνια για τις εμφανίσεις των Λεάο και Ερναντέζ.

Ψάχνει ένα μεγάλο ματς η Ρεάλ

Από την στιγμή που ο Εμπαπέ φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όλοι μίλησαν για μια ομάδα που τρομάζει, ικανή να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Δεν ξέρω πως θα κυλήσει η σεζόν, ίσως στην πορεία να δούμε μια ασυναγώνιστη «βασίλισσα», για την ώρα παρακολουθούμε μια ομάδα που δεν βγάζει αυτοματισμούς και δεν παίζει γρήγορα.

Οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Μαγιόρκα και Λας Πάλμας ενισχύουν τα παραπάνω και ο Αντσελότι προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω μια εικόνα ηρεμίας. Η αποστολή στο Σαν Σεμπαστιάν για την αναμέτρηση με την Σοσιεδάδ έχει πολλές δυσκολίες, είναι πιεσμένοι και οι Βάσκοι του Αλγουαθίλ, θα δοθεί μάχη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αν η Μίλαν δεν νικήσει την Βενέτσια, θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις, η αντίπαλος προσφέρεται για αντίδραση. Ο «άσος» δεν έχει καμία αξία, δύσκολα θα βρουν γκολ οι φιλοξενούμενοι, επιλέγω εναλλακτικά 2-3 γκολ στο 2.10.

Ψάχνει ένα ξέσπασμα η Ρεάλ, στα δικά μου μάτια λείπει η ισορροπία που έδινε ο Κρόος στη μεσαία γραμμή, ωστόσο υπάρχουν αστέρες για να αλλάξουν το κλίμα. Δεν βλέπω να ανοίγει το ματς, επιλέγω κι εδώ 2-3 γκολ στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Βενέτσια: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 21:45
  • Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ