FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί από το Champions League στο 10.02

Ο Μάουρο Ικάρντι
Ο Μάουρο Ικάρντι @ 2024 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Από τα playoffs του Champions League και τις ρεβάνς των πρώτων αγώνων είναι η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com με παρολί σε απόδοση δεκαπλασιασμού.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από το παιχνίδι στο Ali Sami Yen ανάμεσα στην Γαλατασαράι και την Γιουνγκ Μπόις. Οι Ελβετοί επικράτησαν με 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση. Έχουμε μία αναμέτρηση που κάλλιστα μπορεί να οδηγηθεί στην παράταση και στα πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει θα παίξει στην League Phase του θεσμού, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα μεταφερθεί στο Europa League. Στους τελευταίους 8 αγώνες της Γιούνγκ Μπόις, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Αντίστοιχα και στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της Γαλατασαράι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Επιλογή μας θα είναι το G/G & Over 3.5 στο 2.62.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την Ντιναμό Κιέβου. Θυμίζουμε πως ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων διεξήχθη στην Πολωνία, με δεδομένο πως οι Ουκρανοί δεν μπορούν να παίξουν στην φυσική τους έδρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, το 2-0 του πρώτου αγώνα για την Σάλτσμπουργκ αποτελεί θεμέλιο για την πρόκριση. Οι Αυστριακοί αγνοούν την ήττα στους τελευταίους 14 αγώνες, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι δεν έχασαν σε κανέναν από τους τελευταίους 8 εντός έδρας αγώνες. Γι' αυτό και βρίσκουμε αξία στην επιλογή 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.78.

Κλείνουμε την τριάδα μας με την αναμέτρηση της Μάλμε με την Σπάρτα Πράγας. Οι Σουηδοί είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά και την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον πρώτο αγώνα. Η Σπάρτα Πράγας αγνοεί την ήττα στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στα προκριματικά. Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της Σπάρτα Πράγας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), την ώρα που στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της Μάλμε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σπάρτα Πράγας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση. Θα επιλέξουμε το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.15.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Γαλατασαράι vs Γιουνγκ Μπόις G/G & Over 3.5 (2.62)
  • Σάλτσμπουργκ vs Ντιναμό Κιέβου 1 & Over 1.5 (1.78)
  • Σπάρτα Πράγας vs Μάλμε 1 & Over 1.5 (2.15)

Απόδοση τριάδας: 10.02

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ