FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί αξίας 7.12 με φόντο το Champions League

Lille's Bafode Diakite, second left, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Aston Villa and Lille at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Lille's Bafode Diakite, second left, celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Aston Villa and Lille at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) © 2024 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Από τα playoffs του Champions League είναι η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com με παρολί σε απόδοση 7,12.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Καραμπάχ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες πήραν προβάδισμα στον πρώτο αγώνα μετά και το υπέρ τους 3-0. Παρόλα αυτά, βλέπουμε τους γηπεδούχους ως φαβορί στις αποδόσεις, πιθανώς λόγω έδρας και χαλαρότητας από τους Κροάτες. Ως εκεί, όλα καλά. Αναφορικά με τη απόδοση των δύο ομάδων στο πρώτο ματς οι αποδόσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε κάτι καλό και αυτό αφορά τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σαφώς το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, αλλά κυρίως το κίνητρο της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι τεράστιο και από μόνο του μπορεί να διατηρήσει σε εγρήγορση τους φιλοξενούμενους. Θα πάμε στη διπλή ευκαιρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί πήραν προβάδισμα πρόκρισης στον πρώτο αγώνα, μετά και το 2-1 στη Νορβηγία. Ένα προβάδισμα, βέβαια, το οποίο είναι ισχνό, αναλογικά με το τι κρίνεται σήμερα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να περάσουν στην League Phase του Champions League.

Αν διαβλέπουμε κάτι από το συγκεκριμένο ματς είναι τα πολλά γκολ. Σίγουρα, η Μπόντο παίζει για δύο αποτελέσματα, αλλά ο Ερυθρός έχει αποδείξει στην έδρα του πως μπορεί να βρει με σχετική ευκολία γκολ. Το σκορ από μόνο του είναι αρκετά εύθραυστο, οπότε θεωρούμε δεδομένο πως η πρόκριση θα κριθεί με το σκορ να είναι παραγωγικό και με τις δύο πλευρές να σκοράρουν. Θα πάμε, λοιπόν, στο G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας με τη Λιλ, σε ένα αμφίρροπο ματς, τουλάχιστον με βάση τα δικά μας δεδομένα. Το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στους Γάλλους, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Η Σλάβια Πράγας, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση θα χρειαστεί ένα γρήγορο γκολ. Από την άλλη, η Λιλ με ένα γκολ θα... κλειδώσει το εισιτήριο για την League Phase του Champions League. Περιμένουμε, λοιπόν, γκολ στην αναμέτρηση, γι’ αυτό και θα πάμε στο Over 2,5 (2.05). Το σημείο ενισχύεται και από την παράδοση των εντός έδρας παιχνιδιών της Σλάβια Πράγας, η οποία έχει επιβεβαιώσει το Over 2.5 τις τέσσερις από τις πέντε φορές που έχει παίξει μπροστά στο κοινό της.

Η πρόταση του Freetips247.com

  • Καραμπάχ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ Χ2 (1.85)
  • Ερυθρός Αστέρας - Μπόντο Γκλιμτ Goal/Goal & Over 2,5 (1.88)
  • Σλάβια Πράγας - Λιλ Over 2,5 (2.05)

Τριάδα απόδοσης: 7.12

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ