FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί εννιαπλασιασμού από μικρές κατηγορίες

Luton Town's Tahith Chong, right, kicks the ball ahead of Manchester City's Julian Alvarez during the English Premier League soccer match between Manchester City and Luton Town at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Luton Town's Tahith Chong, right, kicks the ball ahead of Manchester City's Julian Alvarez during the English Premier League soccer match between Manchester City and Luton Town at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με τις μικρές κατηγορίες στο πρόγραμμα της Παρασκευής (27/9) ασχολείται το Freetips247.com, προτείνοντας τριάδα σε απόδοση 9.09.

Πρώτο σημείο του δελτίου θα είναι από την Super League 2 και το ΑΕΚ Β’ - Ηλιούπολη. Ικανοποιητικη πρεμιέρα για την Ένωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου επικράτησε στην Πάτρα με 1-0 της Παναχαϊκής κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος. Η Ηλιούπολη από την βρέθηκε προ εκπλήξεως και ηττήθηκε στην έδρα της από το Αιγάλεω με σκορ 3-1.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα πάμε με την έδρα και το μομέντουμ. Η ΑΕΚ Β' έδειξε τα δόντια της κόντρα στην Παναχαϊκή στην πρεμιέρα, ενώ η Ηλιούπολη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.Το 2.32 στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» είναι αρκετά ελκυστικό και γι' αυτό θα το επιλέξουμε για το δελτίο μας.

Επόμενο σημείο θα έρθει από Αγγλία και την League Two. Θα πάμε στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Τρανμίρ και Σάλφορντ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες. Πιο συγκεκριμένα, η γηπεδούχος είδε για δεύτερη σερί φορά να φεύγει ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο, δεχόμενη 3 γκολ από την Κόλτσεστερ (3-0 σκορ), ενώ η Σάλφορντ δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί της χάνοντας από την Γουόλσολ με 2-0.

Τα γκολ θα επιλέξουμε σε αυτό το ματς. Αμφότερες στα τελευταία ματς τους κάνουν ξεκάθαρο πως αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα. Η Τρανμίρ έχει δεχθεί 12 γκολ στα τελευταία πέντε ματς, ενώ η Σάλφορντ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται τις μισές φορές σε ισάριθμα ματς. Λίγο πάνω από τον διπλασιασμό (2.02) προσφέρεται το Over 2.5, το οποίο και θα ποντάρουμε με την πρόσφατη παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων να το επιβεβαιώνει με σχετική άνεση.

Τέλος θα πάμε στην Championship και την αναμέτρηση της Πλίμουθ με την Λούτον. Από διαφορετικά αποτελέσματα οι δύο ομάδες, με την Πλίμουθ να ηττάται από την Γουέστ Μπρομ με 1-0 και την Λούτον να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων είναι με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Λούτον και το 1.94 της νίκης της θα κλείσει το παρολί μας.

Προγνωστικά στοιχήματος

  • ΑΕΚ Β' - Ηλιούπολη 1 (απόδοση 2.32), 16:30

  • Τρανμίρ - Σάλφορντ Over 2.5 (απόδοση 2.02), 21:45

  • Πλίμουθ - Λούτον 2 (απόδοση 1.94), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ