FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί με Combo Bets και γκολ στο 6.43

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί με Combo Bets και γκολ στο 6.43
INTIME SPORTS

Ευρωπαϊκές μάχες στα προκριματικά των διασυλλογικών διοργανώσεων έχουμε σήμερα και το Freetips247.com προτείνει παρολί απόδοσης 6,43.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπόντο Γκλιμτ με τον Ερυθρό Αστέρα για τα playofs του Champions League. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Γιαγκελόνια και επικράτησαν με το εκκωφαντικό 4-1 στην ρεβάνς. Οι Νορβηγοί είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος τους με διαφορά 5 βαθμών από την 2η Μπραν. Όσο για τον Ερυθρό Αστέρα, ξεκινά σήμερα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, έχοντας καλή φόρμα στο πρωτάθλημα (δεν έχει ήττα σε 5 αγώνες).

Κρατάμε σαν στοιχεία την έδρα, από την οποία αντλεί δυναμική η Μπόντο Γκλιμτ, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι Σέρβοι εκτός έδρας δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης, γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το 1Χ και Under 3,5.

Συνεχίζουμε με τη μάχη της Λιλ με την Σλάβια Πράγας. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στην παράταση, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος επικράτησαν της Ρεμς εκτός έδρας με τον Ντέιβιντ να σκοράρει ξανά στις καθυστερήσεις. Η Σλάβια Πράγας από την άλλη τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας σημειώσει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Οι Τσέχοι απέκλεισαν με δύο νίκες την βελγική Σεντ Ζιλουάζ, ενώ στη συνέχεια επιβλήθηκαν με 2-1 της Τέπλιτσε. Περιμένουμε αμφίρροπο ματς το οποίο θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Τα 2-3 γκολ θα αποτελέσουν την επιλογή μας.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Νόα με την Ρουζόμπεροκ. Η Νόα έκανε την σούπερ έκπληξη αποκλείοντας την ΑΕΚ παρά την ήττα με 1-0 στην OPAP Arena. H ομάδα του Ρουί Μότα έκανε ήδη την υπέρβαση έχοντας ωστόσο και την τύχη με το μέρος της στο πρώτο παιχνίδι με την Ένωση. Εκπληξη βέβαια έχει κάνει και η Ρουζόμπεροκ αποκλείοντας την Χάιντουκ, αφού κατάφερε να νικήσει μέσα στο Πόλιουντ με αυτογκόλ του Σάρλιγια (0-1). Περιμένουμε ένα κλειστό δίχως ρίσκα ματς από δύο ομάδες που ήδη πέτυχαν την υπέρβαση φτάνοντας μέχρι εδώ. Θα πάμε, λοιπόν, στο Under 2,5.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Μπόντο Γκλιμτ vs Ερυθρός Αστέρας 1X & Under 3.5 (1.95)
  • Λιλ vs Σλάβια Πράγας 2-3 γκολ (2.00)
  • Νόα vs Ρουζόμπεροκ Under 2.5 γκολ (1.65)

Συνολική Απόδοση: 6.43

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ