FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρολί σε απόδοση 19.93

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2024 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Το mega παρολί του Freetips247 από τις αποψινές (25/8) αναμετρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε συνολική απόδοση 19.93!

Ρεάλ Μαδρίτης vs Ρεάλ Βαγιαδολίδ (1 & Over 2.5)

Στραβοπάτημα στην πρεμιέρα της La Liga για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μαγιόρκα. Ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντσελότι στο 13΄, όμως ο Μουρίκι ισοφάρισε στο 53΄ Αποβλήθηκε και δεν υπολογίζεται ο Μεντί. Η Βαγιαδολίδ μπήκε με το δεξί στη σεζόν, καθώς επικράτησε με 1-0 της της Εσπανιόλ με γκολ του Ραούλ Μόρο. Πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας μετρά την τελευταία τετραετία κόντρα στη Βαγιαδολίδ η Ρεάλ. Θα προτιμήσουμε για υψηλότερη απόδοση τον άσο combo με το Over 2,5 γκολ.

Asteras AKTOR vs Βόλος (1)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Αστέρα Τρίπολης που κατάφερε να εκμεταλλευτεί την μέτρια αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού (είχε 9 νέα πρόσωπα στην 11άδα) επικρατώντας με 1-0 στο ΟΑΚΑ. Ο Κρέσπι ήταν εκείνος που κέρδισε την αποβολή του Ζέκα, ενώ κατάφερε να σκοράρει με απευθείας φάουλ στο 52’.

Ο Βόλος από την άλλη πλευρά δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας φυσιολογική ήττα με 2-0 με γκολ των Ρόντινεϊ (13΄) και Κορέα (αυτογκόλ 73΄).

Ο Βιγιαφάνιες μάλιστα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 32΄. Ο Asteras AKTOR έδειξε σοβαρό πρόσωπο αφήνοντας υποσχέσεις για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θα στραφούμε στον άσο.

Φιορεντίνα vs Βενέτσια (G/G)

Ισόπαλη κόντρα στην Πάρμα αναδείχθηκε η Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (1-1) με τον Κριστιάνο Μπιράγκι να ισοφαρίζει στο 75'. Ακολούθησε αναπάντεχο στραβοπάτημα στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ, αφού οι Βιόλα βρέθηκαν στο 12΄ να χάνουν με 2-0 στο Αρτέμιο Φράνκι από την Ακαδημία Πούσκας καταφέρνοντας στη συνέχεια να πετύχουν 3 γκολ. Οι Ούγγροι ωστόσο ισοφάρισαν στο 89΄. Στον αντίποδα, η Βενέτσια δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο με 3-1. Η ομάδα της Βενετίας μάλιστα προηγήθηκε μόλις στο 3΄ όμως η Λάτσιο ισοφάρισε στο 11΄. Η Φιορεντίνα δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν στο ξεκίνημα της σεζόν, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Βενέτσια. Θα επιλέξουμε G/G.

Μαρσέιγ vs Ρεμς (1 & Over 1.5)

Η Μαρσέιγ δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ στη νέα εποχή με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στον πάγκο. Το εκτός έδρας 5-1 επί της Μπρεστ τα λέει όλα. Στο 31΄ το σκορ ήταν ήδη 0-3, ενώ σκόραραν από δύο φορές τόσο ο Γκρίνγουντ, όσο και ο Ενρίκε. Με το αριστερό ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της στη Ligue 1 η Ρεμς, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Λιλ. Το ματς σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Άνχελ Λόπες, με τον Αμαντού Κονέ της Ρεμς να τιμωρείται με απευθείας κόκκινη στο 15΄. Η Μαρσέιγ δείχνει να περνά σε άλλο επίπεδο με τον Τσέρμπι και με βάση τα όσα έδειξε στην πρεμιέρα αξίζει να την εμπιστευτούμε. Για μεγαλύτερη απόδοση θα συνδυάσουμε τον άσο με το Over 1.5 γκολ.

Νάπολι vs Μπολόνια (2-3 γκολ)

Η Νάπολι αν και είχε την κατοχή και δεν έδειξε να κινδυνεύει ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Βερόνα, εντούτοις στην επανάληψη δέχθηκε τρία γκολ και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Μπολόνια παραχώρησε ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Ουντινέζε. Η Νάπολι θέλει να ρεφάρει την βαριά ήττα του πρώτου αγώνα, ωστόσο η Μπολόνια δεν θα είναι εύκολη λεία. Το ματς αναμένεται να κριθεί σε λεπτομέρειες με το εύρος των 2-3 τερμάτων να έχει τύχη!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης vs Βαγιαδολίδ 1 & Over 2.5: 1.55, 18:00
  • Asteras AKTOR – Βόλος 1: 2.10, 19:00
  • Φιορεντίνα – Βενέτσια G/G: 1.75, 19:30
  • Μαρσέιγ -Ρεμς 1 & Over 1.5: 1.75, 21:45
  • Ναπολι – Μπολόνια 2-3 γκολ: 2.00, 21:45

Απόδοση πεντάδας: 19.93

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ