FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Πεντάδα από το Top-5 στο 32.75

Arsenal's Bukayo Saka reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at Emirates Stadium in London, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Bukayo Saka reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at Emirates Stadium in London, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) @2024 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Σε πέντε αναμετρήσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επικεντρώνεται το Freetips247.com και προτείνει παρολί σε απόδοση 32.75

Στις 17:00 η Άρσεναλ υποδέχεται την Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Premier League, ούσα αήττητη με 14 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον δεν έχει ξεκινήσει καλά την πορεία της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, έχοντας μόλις έναν βαθμό ούσα προτελευταία στην κατάταξη. Η Άρσεναλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, όταν παίζει εντός έδρας, η Άρσεναλ δεν έχει χάσει από την Σαουθάμπτον στους τελευταίους 6 αγώνες. Θα κρατήσουμε το 1/1 σε απόδοση 1.52.

Στις 22:00 η Ρεάλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Έπειτα από τέσσερις σερί νίκες, ήρθε και το στραβοπάτημα για τους Μαδριλένους, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ατλέτικο. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την πορεία της στη σεζόν, έχοντας 17 βαθμούς και στην 3η θέση, ούσα στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της Βιγιαρεάλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Θα επιλέξουμε το G/G & 1 σε απόδοση 2.22.

Στις 21:45 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Ίντερ με την Τορίνο. Οι νερατζούρι προέρχονται από τη νίκη με 3-2 επί της Ουντινέζε, ενώ η αποψινή φιλοξενούμενη έχασε βαθμούς απέναντι στη Λάτσιο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Η Ίντερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ όταν παίζει εντός έδρας, η Ίντερ δεν έχει χάσει από την Τορίνο στους τελευταίους 8 αγώνες. Αναμένεται να έχουμε σκληρή μάχη μεταξύ των δύο ομάδων. Προτιμότερο να πάμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το 2-3 σε απόδοση 2.05.

Στις 16:30 η Ντόρτμουντ φιλοξενείται από την Ουνιόν Βερολίνου για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Η αποψινή γηπεδούχος προέρχεται από δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Σε αντίθεση με τη Ντόρτμουντ, η οποία έχει απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ούσα 5η στην κατάταξη με 10 βαθμούς και στο +2 από την Ουνιόν. Η Ντόρτμουντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως επίσης, στους τελευταίους 5 αγώνες της μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Από την άλλη, Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 3 αγώνες ενάντια στη Ντόρτμουντ. Θα επιλέξουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.57.

Τέλος, ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με την αναμέτρηση της Ρεν με τη Μονακό στις 22:00 για την 7η αγωνιστική της Ligue 1. Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται σε κορυφαία φόρμα, έχοντας 16 βαθμούς και αήττητοι στο πρωτάθλημα, βρισκόμενοι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Ρεν έχει 7 βαθμούς στην 10η θέση, έπειτα από δύο νίκες μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Βέβαια, η Ρεν δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 6 εντός έδρας αγώνες και σήμερα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Γι' αυτό και επιλέγουμε το 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 1.87.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Άρσεναλ vs Σαουθάμπτον 1/1 (1.52)
  • Ρεάλ vs Βιγιαρεάλ G/G & 1 (2.22)
  • Ιντερ vs Τορίνο 2-3 γκολ (2.05)
  • Ουνιόν Βερολίνου vs Ντόρτμουντ 2 & Over 1.5 (2.57)
  • Ρεν vs Μονακό 1X & Over 1.5 (1.87)

Απόδοση πεντάδας: 32.75

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ