BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πλειάδα επιλογών έως και 2.07

Ο Ντιόγκο Γκονσάλβες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμς Γκλόμπαλ", Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ντιόγκο Γκονσάλβες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμς Γκλόμπαλ", Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Τέσσερις επιλογές προτείνει το BetMarket.gr στα σημερινά προγνωστικά (22/7/24) με αποδόσεις έως και το 2,07.

Τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας βρίσκονται σε συνεχόμενη δράση και το BetMarket.gr προτείνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος (22/7/24).

Ίντερ Τούρκου – Γκνίσταν

Σε φόρμα είναι η Ίντερ Τούρκου, που μετράει 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε τρομερή κατάσταση επιθετικά, καθώς έχει πετύχει 22(!) γκολ σε αυτά τα ματς. Η κακή εκκίνηση που έκανε ανήκει πλέον στο παρελθόν και πλέον κοιτάω μόνο προς τα πάνω στη βαθμολογία. Από την άλλη, ακριβώς αντίθετη είναι η πορεία της Γκνικστάν. Τρέχει ένα σερί 5 αγώνων δίχως νίκη, ενώ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ίντερ. Είναι σε φόρμα, παίζει εντός έδρας και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Συνήθως σκοράρει πάνω από ένα γκολ στα παιχνίδια της, επομένως το σημείο που επιλέγουμε είναι ο άσος και over 1,5 σε απόδοση 2,07.

Λίνγκμπι – Κοπεγχάγη

Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και για τις δύο ομάδες. Η Λίνγκμπι δεν εντυπωσίασε μέσα από τα φιλικά και μέτρησε 3 ήττες και μόλις μία νίκη, ενώ φάνηκε να έχει μεγάλη ανισορροπία στην άμυνα. Φλέρταρε με τον υποβιβασμό πέρυσι, καθώς τερμάτισε στην 10η θέση, αλλά κατάφερε να σώσει τη χρονιά. Η Κοπεγχάγη από την πλευρά της, αρχίζει τη σεζόν με στόχο να επιστρέψει στους τίτλους. Μπορούμε να πούμε πως διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στη Δανία, ωστόσο πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Σε λίγες μέρες (25/7) αγωνίζεται και για τα προκριματικά του Conference League κόντρα στη Μαγκπάις από το Γιβραλτάρ.

Ξεκάθαρο φαβορί η Κοπεγχάγη που είναι καλύτερη ομάδα. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν στα φιλικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Θα στηρίξουμε το φαβορί και θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1,55.

Γκάις – ΑΪΚ

Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Γκάις. Έχει σερί 3 αγώνων δίχως νίκη, στους οποίους μάλιστα έχει 7 γκολ παθητικό 1 ενεργητικό. Τελευταία της νίκη ήταν στις 25 Μαΐου. Βέβαια, είναι ομάδα έδρας με ρεκόρ 5-1-1 στα εντός. Από την άλλη, η ΑΪΚ έκανε μία δυναμική εκκίνηση στη σεζόν αλλά δεν συνέχισε ανάλογα. Είναι ομάδα με ποιότητα στην επίθεση αλλά αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Μετράει 8 διαδοχικά Goal/Goal & over 2,5. Μακριά από την έδρα της προβληματίζει, καθώς έχει συγκομιδή 5 βαθμών σε 7 παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες είναι καλές αμφότερες επιθετικά και περιμένουμε ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο. Το goal/goal σε απόδοση 1,60.

Βάρμπεργκ – Λαντσκρόνα

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με ένα παιχνίδι για την 2η κατηγορία της Σουηδίας. Η Βάρμπεργκ έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς ώστε ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 3 νίκες και μόλις μία ήττα είναι ο απολογισμός της στα τελευταία 6 παιχνίδια. Αποδίδει καλύτερα στην έδρα της αφού 3 από τις 4 νίκες της στο πρωτάθλημα τις έχει πετύχει εντός. Η Λαντσκρόνα όμως, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει 5 συνεχόμενες νίκες , ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στη σεζόν. Είναι 1η στη βαθμολογία, έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για προβιβασμό αυτή τη στιγμή.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων συνήθως έχουν γκολ κι αναμένουμε ένα ματς με υψηλό σκορ. Επομένως, πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1,87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

22/7, 18:00 - Ίντερ Τούρκου – Γκνίσταν: 1 & Over 1.5 (απόδοση 2,07)

22/7, 20:00 - Λίνγκμπι – Κοπεγχάγη: 2 (απόδοση 1.55)

22/7, 20:00 - Γκάις – ΑΪΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.60)

22/7, 20:00 - Βάρμπεργκ – Λαντσκρόνα: Over 2.5 (απόδοση 1.87)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ