ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πληγώνει την πρώην ομάδα του ο Ζάχαβι, στο 2.20

Ο Εράν Ζαχάβι πανηγυρίζει γκολ του με την Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Εράν Ζαχάβι πανηγυρίζει γκολ του με την Αϊντχόφεν κόντρα στον Ολυμπιακό AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS, FILE

Ζάχαβι και Μίλικ αναμένεται να κάνουν τη διαφορά για Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ αντίστοιχα στα πρώτα παιχνίδια των ομάδων τους στα playoffs του Conference League.

Η Αϊντχόφεν υποδέχεται απόψε στο Philips Stadion τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45 Live από το SPORT24), στο πλαίσιο των playoffs του Conference League. Η ολλανδική ομάδα τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της στο Europa League, πίσω από Μονακό και Σοσιεδάδ και ως εκ τούτου υποβιβάστηκε στη νεοσύστατη διοργάνωση, όπου θεωρείται τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση, πίσω από Ρόμα, Λέστερ και Μαρσέιγ.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης με την "ομάδα του λαού", θα είναι ασφαλώς ο Εράν Ζάχαβι. Ο 34χρονος άσος από το Ισραήλ έκανε σημαντική καριέρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, φορώντας τη φανέλα της για 3,5 χρόνια. Σε εκείνο το διάστημα, ο Ζάχαβι σημείωσε 99 γκολ στη Ligat ha'Al, κατακτώντας μάλιστα τρεις φορές το πρωτάθλημα Ισραήλ.

Μετά τη θητεία του στη Μακάμπι, ο Ζάχαβι μετακόμισε στην Κίνα το 2016 και την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Ολλανδία με για λογαριασμό της Αϊντχόφεν. Φέτος, έχει πέντε γκολ στην Eredivisie. Το περασμένο Σάββατο, άνοιξε το σκορ στο επιβλητικό 5-0 επί της Φίτεσε, στο Άρνεμ. Επίσης, είχε σκοράρει και ένα τέρμα στον όμιλο του Europa League κόντρα στη Στουρμ.

Προφανώς, απόψε ο Ζάχαβι θα έχει έξτρα κίνητρο, αφού αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και το ενδεχόμενο να σκοράρει απέναντί της, οδηγώντας την Αϊντχόφεν στη νίκη, προσφέρεται στο 2.20.

Μαρσέιγ - Κάραμπαγκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Άλλη μία ενδιαφέρουσα περίπτωση σκόρερ από το Conference League προκύπτει στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Κάραμπαγκ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Κι εδώ το φαβορί προέρχεται από το Europa League, καθώς οι Μασσαλοί τερμάτισαν τρίτοι πίσω από τη Γαλατασαράι και τη Λάτσιο.

Με τον Χόρχε Σαμπαόλι θα πρέπει γενικά να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς "πειράζει" συνεχώς την 11αδα του και ειδικά απόψε, που ο αντίπαλος θεωρείται βατός, δεν αποκλείεται να υπάρξει διευρυμένο ροτέισον.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός των Μασσαλών εσχάτως, είναι ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός σημείωσε χατ τρικ στην ευρεία νίκη της Ολιμπίκ με 5-2 επί της Ανζέ στις αρχές Φεβρουαρίου και στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, μπήκε ως αλλαγή κόντρα στη Μετς και χάρισε τη νίκη στη Μαρσέιγ με 2-1, σκοράροντας στο 82'.

Επίσης, ο 27χρονος άσος είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ των Μασσαλών στην Ευρώπη, σημειώνοντας τα τέσσερα από τα έξι γκολ, που πέτυχε η γαλλική ομάδα στον όμιλο του Europa League. Στο 2.20 να σκοράρει ο Μίλικ και να κερδίσει η Μαρσέιγ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 & Ζάχαβι να σκοράρει (απόδοση 2.20), 19:45
  • Μαρσέιγ – Κάραμπαγκ: 1 & Μίλικ να σκοράρει (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ