BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνει η έδρα στην Βραζιλία

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Στοιχηματικό διαμαντάκι από τη Βραζιλία στο 2,20 έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr.

Βρισκόμαστε εν μέσω διακοπής εθνικών ομάδων και όπως είναι φυσιολογικό το πρόγραμμα είναι αρκετά φτωχό.

Ωστόσο, το Betmarket.gr έχει ξεχωρίσει ένα παιχνίδι από την Β’ Βραζιλίας και συγκεκριμένα το ματς Μιρασόλ – Αμέρικα Μινέιρο.

Μιρασόλ – Αμέρικα Μινέιρο

Παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Serie B στη Βραζιλία. Η Μιρασόλ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί στην άνοδο) με 39 βαθμούς, ενώ αντιθέτως η Αμέρικα Μινέιρο βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας μαζέψει 35 βαθμούς.

Η Μιρασόλ έχει μικρό σερί δύο αγώνων δίχως νίκη. Στο τελευταίο της χρονικά ματς κόντρα στην Παϊσαντού εκτός έδρας, έφερε λευκή ισοπαλία αγωνιζόμενη για μεγάλο μέρος του αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Μάλιστα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχει υπάρξει σε όλα κόκκινη κάρτα, στα τρία εκ των οποίων την έχει δει η ίδια. Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας, αφού μέσα στο σπίτι της έχει ρεκόρ 8-2-1.

Από την άλλη έχουμε την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία στα τελευταία 9 παιχνίδια μετράει μόλις μία νίκη και μία ήττα αλλά και 7 ισοπαλίες. Προέρχεται από ήττα (1-0) στην έδρα της Βίλα Νόβα. Τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη ήταν στις αρχές Αυγούστου κόντρα στην Μποταφόγκο SP (3-1) σε εντός έδρας αναμέτρηση. Είναι επίσης μία ομάδα που αποδίδει καλύτερα στην έδρα της, στην οποία μάλιστα είναι αήττητη, καθώς μετράει 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. Από την άλλη εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά κι έχει ακόμη 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Είναι δύο ομάδες κοντά στη βαθμολογία, ωστόσο η Αμέρικα Μινέιρο, μοιάζει να είναι σε κακή κατάσταση και η Μιρασόλ θέλει να το εκμεταλλευτεί. Επίσης, βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοσή τους στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και με βάση αυτό θα κινηθούμε. Με βάση αυτά, θα στηρίξουμε τον άσο που είναι στην ιδιαίτερα υψηλή απόδοση του 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 04/09, 03:00 Μιρασόλ – Αμέρικα Μινέιρο: 1 (απόδοση 2,20)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ