BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνει η League Two στο 1.76

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Ένα σημείο από την 4η κατηγορία της Αγγλία έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr σε απόδοση 1,76.

Χωρίς πολλά παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα, αλλά στη League Two και την Αγγλία έχουμε με το παιχνίδι Χαρογκέιτ - Ντονκάστερ.

Προγνωστικά (12/9/24): Χαρογκέιτ – Ντονκάστερ

Τρεις ήττες σε πέντε ματς πρωταθλήματος, μετράει η Χαρογκέιτ που καταλαμβάνει την 20η θέση της βαθμολογίας στη League Two, με 4 βαθμούς. Το Σάββατο υπέστη ήττα σοκ με 1-0 από την Τσέλτεναμ, με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Χαρογκέιτ είναι για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και θέλει να κάνει μία καλύτερη πορεία από περσινή 13η θέση, αλλά η έως τώρα εικόνα της δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Η ομάδα του Σάιμον Γουίβερ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ, συμπεριλαμβανομένης της συντριβής με 5-0 από την Πρέστον στο League Cup. Δεν έχει κερδίσει στην έδρα της βαθμό ακόμη και σήμερα ελπίζει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο με 3-1 επί της Ντονκάστερ στο «Wetherby Road».

Από την άλλη, η Ντονκάστερ δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει της Χαρογκέιτ στις τελευταίες τους αναμετρήσεις, μένοντας χωρίς νίκη για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια μεταξύ των συλλόγων στη League Two.

Σε αυτούς τους αγώνες έχει χάσει τρεις φορές και υστερεί 8-3 στα γκολ που έχουν σημειωθεί. Ωστόσο, βάση της φόρμας των δύο ομάδων ευελπιστεί ότι θα τερματίσει το αρνητικό σερί. Οι παίκτες του Γκραντ ΜακΚαν βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έναν μπροστά από τη Νοτς Κάουντι μετά από πέντε αγώνες, μετά την εντός έδρας νίκη του Σαββάτου με 1-0 επί της Τζίλιγχαμ.

Μάλιστα, η Ντονκάστερ απέκλεισε και την Χάντερσφιλντ στην πρεμιέρα του EFL Trophy την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Τζο Άιρονσαϊντ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στη νίκη με 2-1. Συνεχίζει από εκεί που έμεινε προς το τέλος της περασμένης σεζόν κι έχει ενισχύσει τις ελπίδες για απευθείας άνοδο αυτή τη φορά, και μια ακόμη νίκη μεσοβδόμαδα θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, εμείς θα πάμε με τη φόρμα των δύο ομάδων. Η Χαρογκέιτ δυσκολεύεται αρκετά να βρει δίχτυα και η Ντονκάστερ έχει μια μεγάλη ευκαιρία για φύγει με το τρίποντο. Το διπλό σε απόδοση 1,76.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΓΓ2 - 12/9, 22:00 Χαρογκέιτ – Ντονκάστερ: 2 (Απόδοση: 1.76)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ