BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν καλά τα γκολ στη Λατινική Αμερική

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Δύο επιλογές από τη Λατινική Αμερική σε αποδόσεις μέχρι το 5,00 από το Betrmarket.

Απόψε το μενού της Λατινικής Αμερικής έχει αρκετά ματς, από Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα και εμβόλιμες σε Περού και Βραζιλία Β'. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα δύο τελευταία.

Καχαμάρκα - Τάρμα

Μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν το εύκολο γκολ, ωστόσο ανασταλτικά δίνουν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να τις πληγώσουν. Συγκεκριμένα, η Καχαμάρκα έχει επαληθεύσει το Goal/Goal σε 4/7 παιχνίδια της στο Κλαουσούρα, ενώ η Τάρμα σε 5/7 αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Δημιουργούνται καλές προϋποθέσεις για γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά οι τιμές στα γκολ είναι υποψιασμένες. Ωστόσο το Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου το βρίσκουμε στο 5,00 και αποτελεί μία καλή επιλογή. Η Καχαμάρκα έχει σκοράρει σε όλα τα πρώτα ημίχρονα της εντός έδρας, ενώ η Τάρμα έχει αποτύχει να βρει δίχτυα μόνο σε 2/7 αγώνες της στο πρώτο μέρος.

Νοβοριζοντίνο - Ιτουάνο

Δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Νοβοριζοντίνο έχει ένα καλό ρόστερ για να διεκδικήσει την άνοδο, ενώ η Ιτουάνο δίνει μάχη για την παραμονή της. Ωστόσο, μετράει δύο σερί νίκες στα τελευταία της παιχνίδια, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Παρόλα αυτά, μοιάζει να μη έχει λύση στο αμυντικό της πρόβλημα, ούσα η ομάδα με τη χειρότερη ανασταλτική γραμμή της κατηγορίας (38 τέρματα παθητικό).

Η γηπεδούχος στα εντός έδρας ματς της, μπαίνει δυνατά με στόχο να σκοράρει από νωρίς στο ματς. Πολλές φορές όμως, επιτρέπει στους αντιπάλους της να βρίσκουν κενούς χώρους, με αποτέλεσμα να δέχεται ευκαιρίες και ως φυσικό επακόλουθο τέρματα (μόνο σε 1 από τα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν).

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα παραπάνω, θα πάμε με το Goal/Goal στο 2.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΕΡ1 - 20/08 - 21:00 - Καχαμάρκα – Τάρμα: Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 5,00.
  • ΒΡ2 - 21/08 - 01:00 - Νοβοριζοντίνο – Ιτουάνο: Goal/Goal (απόδοση 2.45)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ