BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν καλά τα γκολ στη Σκανδιναβία

Ο Ρούναλ Έσπεγιορντ με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ
Ο Ρούναλ Έσπεγιορντ με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ 2022 AP PHOTO/MINDAUGAS KULBIS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr από τα πρωταθλήματα Σκανδιναβίας.

Το Euro 2024 να βρίσκεται προς την ολοκλήρωσή του, ωστόσο αρκετά είναι αυτά τα πρωταθλήματα τα οποία επιστρέφουν στη δράση, όπως εκείνα των χωρών της Σκανδιναβίας. Το BetMarket.gr σας προτείνει δύο σημεία από Νορβηγία και Σουηδία.

Μπόντο/Γκλιμτ – Μπραν

Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Μπόντο/Γκλιμτ στην επιστροφή της στη δράση, αφού νίκησε με 2-1 σκορ εκτός έδρας τη Σάρπσμποργκ. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τους 3 βαθμούς. Εκτός από το γκολ που δέχθηκε δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αντιθέτως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Σημαντική νίκη, που την διατηρεί στην 1η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα (9 γκολ παθητικό) και επίθεση (27 γκολ ενεργητικό) στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, ενώ είναι αήττητη στην έδρα με 3 νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες.

Η Μπραν από τη μεριά της, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή, καθώς άφησε βαθμούς στο εντός έδρας απέναντι στη Στρόμσγκοντσετ (0-0). Πλέον είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Οι αγώνες της, συνήθως μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Ενδεικτικό είναι ότι πριν τη διακοπή είχε 5 διαδοχικά Goal/Goal & over 2,5. Αήττητη παραμένει εκτός έδρας με απολογισμό 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Είναι το ντέρμπι κορυφής. Μιλάμε για δύο καλές ομάδες που θα παίξουν με στόχο για τη νίκη. Μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς με ρυθμό και θέαμα όπου μπορεί να έχει γκολ. Λόγω της σημαντικότητας του αγώνα όμως, δεν πιστεύουμε ότι θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή μας το 2-3 γκολ σε απόδοση 2,07.

Γκάις – Χάμαρμπι

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση και στο πρωτάθλημα Σουηδίας. 36 μέρες πέρασαν από τον τελευταίο επίσημο αγώνα της Γκάις, στον οποίο έχασε με το βαρύ 4-0 από τη Χάλμσταντ εκτός έδρας. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία όμως πραγματοποιούν μία πολύ καλή πορεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και ισοβαθμούν με τη Χάμαρμπι. Μετράει 3 διαδοχικά Over 2,5 στο πρωτάθλημα. Δύναμή της είναι η έδρα της, καθώς ο απολογισμός στα εντός είναι 5 νίκες και μόλις μία ήττα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούσε η Χάμαρμπι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Τζουργκάρντεν. Επίσης, έχει 10 διαδοχικά παιχνίδια με over 2,5. Είναι κι εκείνη, στην 4η θέση σε ισοβαθμία (21 βαθμούς) με τη σημερινή της αντίπαλο, Γκάις, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Αμφότερες οι ομάδες είναι καλές και διαθέτουν επιθετικές αρετές, σκοράρουν με σχετική ευκολία και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Αναμένουμε ένα ωραίο ματς με ρυθμό και γκολ. Θα πάμε με το over 2,5, το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 1,73.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 7/7, 15:30 – Μπόντο/Γκλιμτ – Μπραν: 2-3 γκολ (2,07)
  • 7/7. 17:30 – Γκάις – Χάμαρμπι: Over 2,5 (1,73)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ